Wijziging tarieven en voorwaarden

Vanaf 1 november 2023 wijzigen de tarieven en voorwaarden van onze rekeningen.

Onze nieuwe tarieven vanaf 1 november 2023

Tarieven Basis Bankieren per maand

Basis Bankieren* Tot 1 november 2023 Per 1 november 2023
SNS Basis met één of meer spaarrekeningen € 2,55 € 2,95
SNS Compleet met één of meer spaarrekeningen € 3,40 € 3,95
Aanhouden van de betaalrekening SNS Basis € 2,55 € 2,95
Aanhouden van de betaalrekening SNS Compleet € 3,40 € 3,95
Aanhouden van de betaalrekening SNS EU Betaalrekening € 2,55 € 2,95
Aanhouden van de betaalrekening SNS Basis Privérekening € 2,55 € 2,95
Eén of meer spaarrekeningen SNS Internet Sparen, SNS Maxisparen, SNS Basissparen en SNS Keuzesparen (zonder Klimrente of deposito) € 2,55 € 2,95

*Lees meer over Basis Bankieren

Goed om te weten: Alle overige kosten en tarieven vind je in de Tarievenwijzer Betalen

Wat verandert er nog meer?

Voorwaarden mijn SNS

We hebben een nieuwe SNS App geïntroduceerd waarmee je je bankzaken op je mobiel kunt regelen. De nieuwe app gaat de SNS Mobiel Bankieren app vervangen. We hebben de Voorwaarden Mijn SNS daarop aangepast.

De app heeft een nieuw uiterlijk en is gebouwd volgens de laatste technieken. Daarom is die nog sneller en handiger in gebruik. Je kunt de nieuwe app gebruiken als je een particuliere rekening, hypotheek of verzekering bij ons hebt. De oude app kun je voorlopig ook nog blijven gebruiken.

Meer over de nieuwe SNS App

Aankoopverzekering

Voortaan is Nationale-Nederlanden de verzekeraar van de Aankoopverzekering bij SNS Compleet. Wat wel en niet verzekerd is hebben we duidelijker omschreven en de voorwaarden zijn op een aantal punten aangepast. De dekking is niet veranderd. Je vindt de voorwaarden van de Aankoopverzekering in de Voorwaarden SNS Compleet.

Lees wat wel en niet verzekerd is met de aankoopverzekering

Betaalpassen met extra mogelijkheden

In de loop van volgend jaar vervangen we geleidelijk de huidige Maestro en V Pay betaalpassen door de nieuwe Debit Mastercard en Visa Debit betaalpassen. Met de nieuwe passen kun je alles wat je met je huidige betaalpas ook kunt. Daarnaast hebben ze extra mogelijkheden, bijvoorbeeld om online te betalen. In het aangepaste Reglement Privérekening lees je welke mogelijkheden dit zijn.

Goed om te weten: We vervangen je huidige pas op het moment dat deze (bijna) niet meer geldig is. Je huidige betaalpas kun je gewoon blijven gebruiken tot de geldigheidsdatum. Op het moment dat je de Debit Mastercard en Visa Debit betaalpas krijgt thuisgestuurd, krijg je extra informatie over deze nieuwe pas. Vervalt je huidige betaalpas in 2024? Dan kan het zijn dat je nog een Maestro of V Pay betaalpas krijgt.

Veelgestelde vragen

  • We investeren voortdurend in het verbeteren van onze dienstverlening. We voegen nieuwe functies toe in de app en Mijn SNS, zodat je je bankzaken makkelijk en snel kunt regelen. En met bijna 200 SNS Winkels zijn we vast en zeker ook bij jou in de buurt. Daarnaast werken we achter de schermen hard om fraude en financiële criminaliteit te voorkomen. Dat is de afgelopen jaren steeds duurder geworden. Een deel van die hogere kosten zijn doorberekend in de tarieven.
  • De verhoging van de kosten gaat in per 1 november 2023. In november zie je dat voor het eerst terug op het afschrift.
  • We zouden dat heel jammer vinden, maar je kunt je rekening(en) opzeggen. Als je dat doet voor 1 november 2023, dan gelden de wijzigingen niet voor jou.

    Rekening opheffen