Waarom een hypotheek bij SNS?

Als je een hypotheek afsluit, is het belangrijk dat die bij je past. Daarom kun je bij ons kiezen uit verschillende hypotheekaanbieders. Met elk hun eigen rentes en voorwaarden. Daardoor weet je zeker dat we een hypotheek hebben die past bij je persoonlijke situatie en wensen. 

3 redenen voor een hypotheek bij SNS

 • Altijd een scherpe rente en goede voorwaarden door meerdere hypotheekaanbieders
 • Gratis oriëntatiegesprek met een SNS Hypotheekadviseur bij jou in de buurt
 • Snel en gemakkelijk de top 3 hypotheekrentes checken van onze verschillende hypotheekaanbieders

Bij ons valt er echt wat te kiezen

Als een enige bank in Nederland met meer dan 200 winkels hebben we eigen hypotheken en nemen we ook het aanbod van andere hypotheekaanbieders mee in ons advies. Onder andere van AEGON en Nationale-Nederlanden, Dat doen we omdat we vinden dat je met een hypotheek naar huis moet gaan die écht bij je past. Of je nu nieuwbouw of bestaande bouw koopt, je rente langer wilt vastzetten, starter óf een ondernemer bent.

Dankzij de keuze uit verschillende hypotheekaanbieders weet je zeker dat we je een passende hypotheek bieden met een scherpe rente én uitstekende voorwaarden.

Altijd een SNS Adviseur in de buurt

Ben je klaar voor een gesprek? Dan gaan we eerst met elkaar kennismaken in een oriëntatiegesprek. Dat is bij ons gratis. En een oriëntatiegesprek kan door de meer dan 200 SNS Winkels in het land altijd wel ergens bij je in de buurt.

Bevalt het gesprek? Dan gaan we voor je aan de slag in een adviesgesprek. Voor het gesprek met een gediplomeerde hypotheekadviseur krijg je van ons een duidelijk overzicht wat je van het gesprek kunt verwachten en hoe je je kunt voorbereiden. Ook vertellen we je van te voren wat ons hypotheekadvies kost.

  Afspraak maken

  Afspraak maken

  Ontdek wat er in jouw situatie kan. Maak een afspraak met een SNS Adviseur in de winkel of via beeldbellen vanuit huis.
  Verandert je financiële situatie?

  Verandert je financiële situatie?

  Levensgebeurtenissen zoals samenwonen of gezinsuitbreiding hebben invloed op je geldzaken. Kijk wat er voor jou verandert.

  Terug naar boven