Waarom een hypotheek bij SNS?

Als je een hypotheek afsluit, is het belangrijk dat deze past bij je persoonlijke situatie en wensen. Daarom kun je bij ons kiezen uit verschillende hypotheekaanbieders. Met elk hun eigen rentes en voorwaarden.  

3 redenen voor een hypotheek bij SNS

 • Altijd een scherpe rente en goede voorwaarden door meerdere hypotheekaanbieders
 • Graties oriëntatiegesprek met een SNS Adviseur bij jou in de buurt
 • Snel en gemakkelijk de top 3 hypotheekrentes checken van onze verschillende hypotheekaanbieders

Bij ons valt er echt wat te kiezen

Als een enige bank in Nederland adviseren we niet alleen hypotheken van onszelf, maar ook van andere hypotheekaanbieders. Onder andere van AEGON en Nationale-Nederlanden. Op die manier is er altijd een hypotheek die écht bij je past, met een scherpe rente en goede voorwaarden. Of je nu nieuwbouw of bestaande bouw koopt, je rente langer wilt vastzetten, en of je nu starter of een ondernemer bent.

Altijd een SNS Adviseur in de buurt

Wil je weten wat er in jouw situatie kan? Maak dan een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek. Dit eerste gesprek is bij ons altijd gratis. Een oriëntatiegesprek kan in een van de SNS Winkels bij jou in de buurt of online via beeldbellen.

Bevalt het gesprek? Dan gaan we voor je aan de slag in een adviesgesprek. Vóór dit gesprek krijg je een duidelijk overzicht met wat je van het gesprek kunt verwachten en hoe je je kunt voorbereiden. Ook vertellen we je van te voren wat ons hypotheekadvies kost.

  Afspraak maken

  Afspraak maken

  Ontdek wat er in jouw situatie kan. Maak een afspraak met een SNS Adviseur in de winkel of via beeldbellen vanuit huis.
  Verandert je financiële situatie?

  Verandert je financiële situatie?

  Levensgebeurtenissen zoals samenwonen of gezinsuitbreiding hebben invloed op je geldzaken. Kijk wat er voor jou verandert.