We adviseren niet alleen hypotheken van onszelf

Bij ons valt er wat te kiezen. We zijn de enige bank waar je kunt kiezen uit meerdere hypotheekaanbieders. Zo hebben we altijd een hypotheek die past bij jouw situatie en wensen. Kom langs in één van onze winkels voor een gratis oriëntatiegesprek met een SNS Adviseur. Of plan een afspraak voor beeldbellen.

Maak een afspraak

In 't kort:

 • Keuze uit meerdere hypotheekaanbieders
 • Altijd een aanbieder die bij je past
 • Altijd een scherpe rente

Hypotheken en hypotheekrentes vergelijken

42% van de hypotheken die we in 2021 hebben geadviseerd zijn niet van onszelf (ASN, BLG of SNS).

Handig van zoveel keuze onder 1 dak, is dat je hypotheken en hypotheekrentes makkelijk kunt vergelijken. Je ziet snel welke aanbieders een lagere rente hebben. Of voorwaarden die goed aansluiten bij jouw situatie. Onze adviseur gaat graag met je om tafel zitten voor een advies op maat.

Welke hypotheek past bij jou?

Uit deze producten kun je kiezen:

  Wat vroegen klanten ons?

  Waarom ook andere hypotheekaanbieders?

  Elke situatie is anders. Want ga je voor een nieuwbouwhuis, of heb je een opknapper gekocht? En ben je zelfstandig ondernemer of ben je juist in loondienst? Door samen te werken met verschillende hypotheekaanbieders, is er altijd wel een hypotheekaanbieder met voorwaarden die goed bij jouw situatie passen. Zo helpen we zoveel mogelijk mensen bij het realiseren van hun woonwensen.  

  Wat verdienen jullie aan die andere aanbieders?

  We krijgen geen provisie van de hypotheekaanbieders. Je betaalt bij ons net als bij andere banken alleen voor het hypotheekadvies. Hoeveel dat is, hoor je altijd van tevoren.

  Wanneer adviseer je een andere aanbieder?

  Als zij op dat moment betere rente en voorwaarden hebben voor jou. Is het voor jou bijvoorbeeld handig als je hypotheekofferte lang geldig is? Of wil je een restschuld meefinancieren? Dan zou het goed kunnen dat een andere aanbieder bij je past.

  Waarin onderscheidt de SNS Hypotheek zich?

  Je krijgt bij ons een scherpe rente als je je rente 10 jaar vastzet. Ook kun je onder voorwaarden de hypotheekrente meenemen naar je volgende huis. En heb je de hypotheek eenmaal afgesloten? Dan blijven we betrokken met de SNS Hypotheek Looptijdservice. Zo krijg je bijvoorbeeld elk jaar een seintje of je hypotheekrente misschien omlaag kan. En kun je elke 2 jaar bij ons terecht voor een gratis onderhoudsgesprek waarin we samen checken of je hypotheek nog bij je past.

  Waarom een SNS Hypotheek?

  Maak een afspraak

  Maak een afspraak

  Laat je gegevens achter en we bellen je om een afspraak te maken.
  Rentes vergelijken

  Rentes vergelijken

  Bij ons kun je kiezen uit meerdere hypotheekaanbieders. Wie heeft een scherpe rente voor jou?