Tegenrekening van je hypotheek wijzigen

Je hypotheek schrijven we automatisch af van je betaalrekening bij SNS. Wil je dat veranderen in een betaalrekening bij een andere bank? Gebruik dan dit machtigingsformulier.

Formulier Wijzigen rekening andere bank

Download dit formulier en vul het in. Dat kan ook op je computer. Als je het geprint en ondertekend hebt, stuur je het op naar:

SNS Service Center Operations Hypotheken
Antwoordnummer 923
3500 VB Utrecht

Bevestiging

Wij passen je tegenrekening aan en sturen het formulier daarna naar Stichting Hypotheken Incasso. Deze stichting incasseert je hypotheek namens SNS. Zodra het rekeningnummer is veranderd, krijg je een brief met een bevestiging.

Hypotheek met meerdere nummers

Heeft je hypotheek verschillende 9-cijferige hypotheeknummers? Dan hebben we voor elk hypotheeknummer een machtigingsformulier nodig. Dus als je hypotheek 3 hypotheeknummers heeft, stuur je 3 ingevulde en ondertekende formulieren op.

Let op: korting met een betaalrekening bij SNS

Heb je een SNS Budgethypotheek en krijg je korting omdat je je salaris op een betaalrekening bij SNS laat storten? En betaal je je hypotheek van die betaalrekening? Als je ervoor kiest om de betaling van je hypotheek met de betaalrekening van een andere bank te doen, raak je deze korting kwijt.

Klantenservice

Klantenservice

Zijn er andere gegevens die je wilt wijzigen? Hier vind je alles bij elkaar.

Terug naar boven