SNS Betalen De bankrekening met rente

Met SNS Betalen heb je een bankrekening met 4 voordelen. Zoals rente over je geld tot € 5.000.

Nu openen

Voor je 'm opent: lees ook de informatie hieronder en de voorwaarden.

0,4% rente op je betaalrekening

Bij SNS Betalen krijg je 0,4% variabele rente over het geld dat je tot € 5.000 in de plus staat. De rente is op jaarbasis en geldt vanaf 08-02-2017. Hij kan inmiddels veranderd zijn.

Veel aankopen 30 dagen verzekerd

Bij SNS Betalen zit een aankoopverzekering: veel spullen die je met je bankrekening koopt zijn daarmee 30 dagen verzekerd.

Rood staan zonder rente: 3 dagen per maand

We begrijpen dat de maand soms net te lang kan duren. Daarom hoef je bij ons 3 dagen per maand geen rente te betalen over het bedrag dat je tot € 2.500 rood staat. Of je rood mag staan, hangt wel af van onder andere je inkomen.

2e betaalpas erbij zonder extra kosten

Als je samen met iemand een rekening hebt, is 1 pinpas niet echt handig. Bij SNS Betalen krijg je er daarom een 2e pinpas bij. Zonder extra kosten.

Wat betaal je voor SNS Betalen?

Voor SNS Betalen betaal je € 2,50 per maand. Voor dit vaste bedrag per maand krijg je een pinpas en kun je internetbankieren op je pc, tablet en mobiel.

Alle kosten voor SNS Betalen op een rij

3e jaar op rij 5 sterren voor 'prijs' en 'voorwaarden'

De particuliere betaalrekening van SNS Bank wordt door MoneyView zowel op prijs als voorwaarden gewaardeerd met vijf sterren. Evenals in 2014 en 2015 blijft SNS Bank hiermee de concurrentie voor.
Bron: Uit persbericht MoneyView, juli 2016

Handig bij SNS Betalen

  • Ontvang een sms of e-mail als je salaris binnenkomt.
  • Houd je inkomsten en uitgaven in de gaten in je online huishoudboekje.
  • Een creditcard is optioneel en kost € 15,75 per jaar.

Wat je nog meer kunt met SNS Betalen

Bankieren op je tablet, mobiel of pc

Bij SNS Betalen regel je je geldzaken online. Jij bepaalt hoe: op je pc met Mijn SNS of op je mobiel of tablet met de SNS Mobiel Bankieren app.

Snel je saldo checken of geld overmaken? Makkelijk gedaan met de SNS Mobiel Bankieren app. Tot € 1.000 heb je er niet eens een digipas voor nodig! Wist je dat onze klanten de app waarderen met een 8,8*?

*Bron: eigen onderzoek onder ruim 3900 gebruikers in december 2015.

Overstappen naar SNS?

Heb je een betaalrekening bij een andere bank, maar wil je overstappen naar SNS? Met de Overstapservice is het zo geregeld. Alles over de Overstapservice

De voorwaarden van deze bankrekening

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze goed door voor je SNS Betalen opent.

Open SNS Betalen

Kies voor een betaalrekening met 4 voordelen.

Terug naar boven