Betaalrekening SNS Basis Een goede basis voor je bankzaken

Met onze betaalrekening SNS Basis regel je je overboekingen en je laat je inkomsten erop storten. Meer heb je niet nodig, toch? Gewoon een goede basis voor je bankzaken.

Nu openen voor jezelf

Wil je de betaalrekening met iemand delen?
Open dan een gezamenlijke rekening.
En/of-rekening openen
Voor je een rekening opent: lees ook de informatie hieronder en de voorwaarden

Wat betaal je voor SNS Basis?

Voor het aanhouden van de betaalrekening betaal je € 2,25 per maand. Voor dit vaste bedrag per maand krijg je natuurlijk een betaalpas en kun je internetbankieren op je pc, tablet en mobiel.

Goed om te weten: Er kunnen kosten bijkomen, bijvoorbeeld als je buiten de EU of in vreemde valuta geld opneemt of daar betaalt met je betaalpas.

Alle kosten voor SNS Basis

2e betaalpas erbij

Heb je samen met iemand een betaalrekening? Bij je SNS Basis kun je er gewoon een 2e betaalpas bij krijgen. Dat kost je dan € 0,75 extra per maand.

Meer voordelen van onze betaalrekeningen:

Bankieren op je tablet, mobiel of pc

Bij SNS Basis regel je je geldzaken online. Jij bepaalt hoe: op je pc met Mijn SNS of op je mobiel of tablet met de SNS Mobiel Bankieren app. Snel je saldo checken en geld overboeken? Makkelijk gedaan in SNS Mobiel Bankieren met je mobiele pincode of vingerafdruk.

In mijn SNS en de app zijn je bankzaken veilig. Lees hoe wij daarvoor zorgen en wat je zelf kunt doen om veilig te bankieren.

Handig bij de betaalrekening:

  • Een seintje als je salaris binnenkomt op je betaalrekening.
  • Je inkomsten en uitgaven houd je in de gaten met je online huishoudboekje
  • Als jij dat wilt, vullen we je betaalrekening automatisch aan van je spaarrekening. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat je rood komt te staan.
  • Je kunt er ook voor kiezen om met het geld dat je over hebt op je betaalrekening automatisch te sparen. En zo een buffer op te bouwen.
  • Combineer je betaalrekening met bijvoorbeeld een verzekering of hypotheek en krijg SNS Combinatievoordeel.

Voor wie is de betaalrekening SNS Basis?

Ben je 18 jaar of ouder, heb je een Nederlands burgerservicenummer (BSN) en woon je in Nederland? Dan kun je SNS Basis aanvragen.

Goed om te weten:
Heb je geen Nederlands identiteitsbewijs? En woon je tijdelijk in Nederland, bijvoorbeeld voor je werk of studie? Dan kun je de rekening niet online openen. Bel 030 - 633 30 00 en maak een afspraak in een SNS Winkel voor het openen van je rekening. Heb je moeite met Nederlands? Neem dan iemand die de Nederlandse taal spreekt mee naar je afspraak.

Overstappen naar SNS?

Heb je een betaalrekening bij een andere bank, maar wil je overstappen naar SNS? Met de Overstapservice is het zo geregeld.

Alles over de Overstapservice

Gezamenlijke rekening

Wil je je betaalrekening SNS Basis samen met iemand gebruiken? Deel je betaalrekening eenvoudig met een mederekeninghouder.
En/of-rekening SNS Basis openen
 

Zet je betaalrekening om

Heb je al een betaalrekening bij ons? In Mijn SNS kun je je betaalrekening zelf omzetten naar SNS Basis.
Rekening omzetten

De voorwaarden van SNS Basis

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze goed door voor je SNS Basis opent.

Betaalrekening openen

Betaalrekening openen

Kies voor SNS Basis: een goede basis voor je bankzaken.
Een betaalrekening met extra's?

Een betaalrekening met extra's?

Kies dan voor SNS Compleet. Een betaalrekening met handige extra’s, zoals een aankoopverzekering.