SNS Compleet: de betaalrekening met veel extra’s

SNS Compleet is de betaalrekening met veel extra’s. Met bijvoorbeeld een aankoopverzekering en kosteloos 3 dagen rood staan per maand.

Nu openen voor jezelf

Heb je al een betaalrekening bij ons maar nog geen SNS Compleet? In Mijn SNS kun je SNS Basis zelf omzetten naar SNS Compleet.

Rekening omzetten

Voor je een rekening opent: lees ook de informatie hieronder en de voorwaarden

Betaalrekening met veel extra’s

Soms zit het gewoon even tegen, zelfs als je je geldzaken over het algemeen goed voor elkaar hebt. Bijvoorbeeld als je salaris al een paar dagen voor het einde van de maand op is. Of als je net gekochte telefoon in het water valt. Dan komt een betaalrekening met veel extra’s goed van pas. Zo denkt SNS Compleet met je mee:
 • Bij de betaalrekening SNS Compleet zit een aankoopverzekering: veel spullen die je koopt zijn daarmee 30 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies of beschadiging. Wat er precies wel en niet verzekerd en is en tot welke bedragen lees je in de voorwaarden van SNS Compleet.
 • Soms duurt de maand nét iets te lang. Daarom hoef je bij ons 3 dagen per maand geen rente te betalen over het bedrag dat je tot € 2.500 rood staat. Na die 3 dagen betaal je wel rente over het bedrag dat je rood staat. Deze rente is variabel en kan dus veranderen. Of je rood mag staan, hangt af van onder andere je inkomen

 • Heb je samen met iemand een betaalrekening? Bij je SNS Compleet krijg je een betaalpas voor iedereen met wie je de rekening deelt of die je machtigt op je rekening. Zonder extra kosten.
 • Bij SNS Compleet krijg je rente over het geld op je betaalrekening. Op dit moment krijg je tot een saldo van € 5.000 0,01% rente. Dit is een variabele rente, dus de rente kan veranderen.

  Meer informatie over de rente vind je in de Tarievenwijzer Betalen & Sparen

 • Bij SNS Compleet regel je je geldzaken online: op je pc met Mijn SNS, of op je mobiel of tablet met de SNS Mobiel Bankieren app. Snel je saldo checken en geld overboeken? Makkelijk gedaan in SNS Mobiel Bankieren met je mobiele pincode of vingerafdruk.

  In mijn SNS en de app zijn je bankzaken veilig. Lees hoe wij daarvoor zorgen en wat je zelf kunt doen om veilig te bankieren.

 • Met SNS Compleet kun je met Apple Pay snel en veilig betalen in winkels, apps en online met je iPhone, Apple Watch of iPad.

  Apple Pay activeren

  Heb je een Android telefoon? Dan kun je contactloos betalen in winkels met de mobiel betalen app.

  • Een seintje als je salaris binnenkomt op je betaalrekening.
  • Als jij dat wilt, vullen we je betaalrekening automatisch aan van je spaarrekening. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat je rood komt te staan.
  • Je kunt er ook voor kiezen om het geld dat je over hebt op je betaalrekening automatisch te sparen.
  • Combineer je betaalrekening met een hypotheek en krijg SNS Combinatievoordeel.
  • Je inkomsten en uitgaven houd je in de gaten met je online huishoudboekje

Wat betaal je voor SNS Compleet?

SNS Compleet hoort bij Basis Bankieren. Basis Bankieren bestaat uit 1 betaal- en spaarrekening voor een vast tarief per maand. Kies je zelf of samen met iemand voor SNS Compleet? Dan zijn de maandelijkse kosten € 3,95 per maand.

Voor dit vaste bedrag per maand krijg je een betaalpas en kun je internetbankieren op je pc, tablet en mobiel. Ook kun je mobiel betalen met je smartphone. En krijg je al die extra’s zoals : 3 dagen rood staan per maand zonder dat je daarvoor rente betaalt, de aankoopverzekering, rente over je saldo en een extra betaalpas zonder extra kosten.

Alle kosten voor SNS Compleet

Goed om te weten: Er kunnen kosten bijkomen, bijvoorbeeld als je buiten de EER geld opneemt of daar betaalt met je betaalpas.

Nu openen voor jezelf

SNS Compleet: betaalrekening met de beste voorwaarden

SNS Compleet is door Moneyview beoordeeld als de betaalrekening met de beste voorwaarden. MoneyView vergeleek 14 betaalrekeningen met elkaar. Positieve kenmerken zijn de aankoopverzekering, de creditrente en 3 dagen rood staan zonder kosten. Precies de extra’s die SNS Compleet onderscheidend maken ten opzichte van betaalrekeningen van andere banken. Met 5 sterren is SNS Compleet dus de aantrekkelijkste betaalrekening van Nederland!

Wat je nog meer kunt met SNS Compleet

Voor wie is de betaalrekening SNS Compleet?

Je kunt bij ons een rekening openen als je:

Voor je een rekening opent: lees ook de informatie hieronder en de voorwaarden

Meer informatie

 • Wil je behalve betalen met SNS Compleet ook bij ons sparen?

  Bekijk ons aanbod.

  Kies je voor SNS Compleet + de spaarrekening SNS Internet Sparen? Die kun je in 1 keer openen.

  SNS Compleet + SNS Internetsparen openen

  Kies je voor SNS Keuzedeposito? Dan open je deze en SNS Compleet los van elkaar.
 • Heb je een betaalrekening bij een andere bank, maar wil je overstappen naar SNS? Met de Overstapservice is het zo geregeld.

  Alles over de Overstapservice

 • Wil je je betaalrekening SNS Compleet samen met iemand gebruiken? Deel je betaalrekening eenvoudig met een mederekeninghouder. En/of-rekening SNS Compleet openen
 • In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze goed door voor je SNS Compleet opent.
  Open SNS Compleet

  Open SNS Compleet

  Kies voor een betaalrekening met veel extra's.
  Een goedkopere betaalrekening?

  Een goedkopere betaalrekening?

  Dan is er SNS Basis. Een goede basis voor je bankzaken.