Veilig mobiel bankieren met de laatste versie en software

Veilig mobiel bankieren doe je op een smartphone of tablet met software die up-to-date is. Zo gebruik je de SNS Mobiel Bankieren app altijd met de nieuwste opties en de laatste beveiligingseisen.

Stap 1: Gebruik altijd de laatste versie

De SNS Mobiel Bankieren app vind je alleen in de officiële winkels: de Apple App Store en Google Play.

Download meteen de laatste versie van de SNS Mobiel Bankieren app

Kom je andere apps tegen die eruit zien alsof ze van SNS zijn?
Bel ons dan: 030 - 633 30 00.

De app automatisch updaten

Handig: schakel automatische updates van apps in op je toestel. Dat doe je zo:

Zo weet je zeker dat je de laatste versie van de SNS Mobiel Bankieren app en van je andere apps gebruikt. Liever handmatig updaten? Houd het seintje als je inlogt in de gaten of volg SNS op Facebook of Twitter.

Hoe lang mag je een oudere versie van de app gebruiken?

Bij een update vragen we je de nieuwe versie te downloaden als je inlogt. Je ziet dan meteen hoe lang je de oudere versie nog kunt gebruiken.

Stap 2: Controleer je besturingssysteem

SNS Mobiel Bankieren werkt het beste op de laatste versies van iOS en Android. De app werkt ook nog op de volgende oudere versies:

  • iOS (iPhone, iPad, Apple Watch): 12.0 en hoger
  • Android: 8.0 en hoger

Oudere versies van besturingssystemen ondersteunen we zolang we kunnen. Dat ligt aan de ondersteuning van iOS of Android zelf en of oudere versies nog voldoen aan onze beveiligingseisen.

Stap 3: Update je besturingssysteem

Met een update voegt de fabrikant nieuwe functies toe, worden beveiligingslekken gedicht en fouten opgelost. Update je besturingssysteem daarom altijd naar de laatste versie.

Gebruik je een oudere versie dan wij ondersteunen? Dan kun je de app alleen gebruiken als je het besturingssysteem van je toestel update naar een nieuwe versie. Dat doe je zo:

Wat als je niet kunt updaten?

Met oudere toestellen kun je soms niet meer updaten. Installeer de app dan op een andere smartphone of tablet met de nieuwste software. Zo blijf je veilig bankieren met de SNS Mobiel Bankieren app. Heb je geen andere smartphone of tablet? Dan is het goed om te weten dat je op je computer kan inloggen op Mijn SNS en kunt internetbankieren.

Veilig bankieren bij ons

Veilig bankieren bij ons

Veilig bankieren doen we samen. Lees meer en krijg tips
Hoe veilig is mobiel bankieren?

Hoe veilig is mobiel bankieren?

Mobiel bankieren met de app is net zo veilig als internetbankieren in Mijn SNS. We vertellen graag hoe het werkt.