tekst browser
SNS Bank

Geef je mening

Zoek een winkel of geldautomaat

Vul hieronder de postcode in:

Of vul de straat en plaats in:


 

SNS Fondsen scoren weer hoog SNS Bank winnaar van prestigieuze Marketing Success Award

26-11-09 - 13:03 uur

Unica, de toonaangevende leverancier van marketingsoftware, heeft de Marketing Success Award uitgereikt aan SNS bank. SNS Bank ontving de prijs op de Marketing Innovation Summit 2009 (MIS), de gebruikersconferentie voor topmarketeers van wereldwijd vooraanstaande bedrijven.


Honderden deelnemers aan de conferentie kozen SNS Bank vanwege zijn innovatieve marketingaanpak. SNS Bank heeft besloten op technisch en organisatorisch vlak alle klantgerichte marketingactiviteiten te laten verlopen via één afdeling en infrastructuur. SNS Bank biedt op zijn website klantaanbiedingen door middel van realtime berekeningen op basis van klantprofielen en klikgedrag.

“Mijn felicitaties gaan uit naar de SNS Bank en de andere Marketing Succes Award-finalisten. Effectieve marketing is een behoorlijke uitdaging, vooral vandaag de dag. SNS Bank geeft een duidelijk voorbeeld van succesvolle interactieve marketing” , zegt Yuchun Lee, CEO van Unica.


 

SNS Mobiel Bankieren app

Met de SNS Mobiel Bankieren app zie je overal het saldo op je rekeningen en boek je veilig en snel geld over met je pincode.

Meer over SNS Mobiel bankieren app


IBAN opzoeken

Vul bij rekeningnummer altijd IBAN in.
Heb je het IBAN niet bij de hand?

IBAN opzoeken