SNS Huisselectie: verschillende hypotheekverstrekkers

Bij SNS valt er wat te kiezen. SNS is een van de weinige banken met een breed aanbod van verschillende hypotheekaanbieders. Daardoor weet je zeker dat we een hypotheek hebben die bij je past.

Hypotheken en hypotheekrentes vergelijken

Extra handig van zoveel keuze is, dat je hypotheken en hypotheekrentes zo beter kunt vergelijken. Misschien heeft een van de aanbieders op dit moment een lagere rente dan de ander. Of heeft de ene aanbieder een combinatie die precies bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpt je graag bij het vergelijken van de hypotheken en de huidige hypotheekrentes.

De hypotheekverstrekkers van SNS Huisselectie

  SNS Huisselectie

  Waarom verkoopt SNS deze hypotheken?

  We vinden het belangrijk dat je een hypotheek hebt die écht bij je past. Of je nu nieuwbouw of bestaande bouw koopt, je rente langer wilt vastzetten óf een ondernemer bent. Met de hypotheekverstrekkers uit de SNS Huisselectie weet je zeker dat we je altijd een hypotheek kunnen bieden met een scherpe rente en uitstekende voorwaarden.

  Wat verdient SNS met SNS Huisselectie?

  Als je een hypotheek afsluit, heb je vaak een adviseur die je helpt. Je betaalt hetzelfde voor een hypotheekadvies voor een SNS Hypotheek als voor een andere aanbieder uit de SNS Huisselectie. Sluit je een SNS Hypotheek af? Dan betaal je hypotheekrente aan ons. Sluit je een hypotheek via de SNS Huisselectie af? Dan betaal je de hypotheekrente aan de gekozen hypotheekverstrekker.

  We helpen je kiezen

  We helpen je kiezen

  Een SNS Adviseur kan je alles vertellen over de verschillende hypotheken die we je kunnen aanbieden.

  Terug naar boven