Duurzamer wonen met de ASN Hypotheek

ASN Bank stimuleert duurzame vooruitgang. Bijvoorbeeld door het jou makkelijk te maken om het energieverbruik van je huis te verminderen. Dat kan op allerlei manieren. En met de ASN Hypotheek kan het tegen een lage rente .

ASN Hypotheek in het kort:

  • Bijzonder lage rente over het deel voor energiebesparende maatregelen
  • Rentekorting over de rest van je ASN Hypotheek bij gebruik van het Duurzaam Wonen leningdeel
  • Alleen te krijgen via SNS in combinatie met advies
  • Online inzicht in je hypotheek

Meer over ASN Hypotheek

Wat kost een hypotheek van € 200.000?

In dit voorbeeld zie je hoeveel een SNS Annuïteitenhypotheek met NHG (marktwaarde <90% ) je ongeveer gaat kosten, bij een rente voor 10 jaar vast. Omdat we niet weten wat de rente daarna is, rekenen we hier met dezelfde rente voor de hele periode van 30 jaar. Het is dus een schatting van het totale bedrag dat je betaalt. Hiervan kun je de rente onder voorwaarden nog aftrekken van de belasting. Je betaalt de rente achteraf per maand en niet per jaar.

Totale kredietbedrag € 200.000
Duur van de overeenkomst 30 jaar
Vaste debetrentevoet 1,83%
JKP 2,29%
Kredietbedrag per maand € 722,35
Totale bedrag € 273.891,99

*Het JKP is het totaal aan kosten van het hypothecair krediet, uitgedrukt in een percentage op jaarbasis van het totale kredietbedrag. Als je alles optelt, dan loopt de hypotheek rente van 1,83%, op naar 2,29%. De kosten die hierin opgenomen zijn naast de hypotheekrente, de eenmalige advies- en bemiddelingskosten à 2195 euro, de eenmalige NHG Premie à 2000 euro, de maandelijkse kosten voor de betaalrekening à 2,5 euro, de maandelijkse ORV premie à 15 euro, de jaarpremie opstalverzekering à 100 euro, de eenmalige taxatiekosten à 250 euro en eenmalige kadasterkosten à 100 euro. Afhankelijk van individuele omstandigheden kunnen er nog andere kosten van toepassing zijn. Of kunnen de genoemde kosten afwijken.
We helpen je kiezen

We helpen je kiezen

Een SNS Adviseur kan je meer vertellen over deze hypotheekaanbieder.
Vergelijken - NBA - Icoon

Bij ons valt er wat te kiezen

We zijn de enige bank met meer dan 200 winkels waar je voor je hypotheekadvies keus hebt uit meerdere aanbieders.
Terug naar boven