De A.S.R. WelThuis hypotheek: iets voor jou?

Bij ons valt er wat te kiezen, want we bieden ook hypotheken aan van andere aanbieders. Zo vinden we samen een hypotheek die bij je past. De a.s.r. WelThuis hypotheek is zo’n lening die je via ons kunt afsluiten. Een gewoon goede hypotheek voor iedereen die een huis wil kopen, een verbouwing wil financieren of hypotheek wil oversluiten.

Over a.s.r.

Bij a.s.r. gaat het niet alleen om de winst. Mensen en bedrijven verder helpen, dat is wat a.s.r. drijft. Net als wij zijn zij elke dag bezig om de dromen van hun klanten waar te maken. Door te kijken naar de mens achter de cijfers. Daarom is a.s.r. een goede partner voor ons.

Check de hypotheekrente van a.s.r.

De a.s.r. WelThuis hypotheek is een gewone hypotheek. Je kunt ’m gebruiken voor de aankoop van een huis. Maar ook als je wil verbouwen of je bestaande hypotheek wil oversluiten. Heb je een hypotheek nodig? Check dan eens of de rente die a.s.r. biedt aantrekkelijk is voor jou.

Bekijk de actuele hypotheekrentes

Kenmerken van een a.s.r. hypotheek

 • Je kunt kiezen voor variabele rente voor 1 of 6 maanden. Maar je kunt je rente ook vastzetten. Dan kies je uit veel verschillende looptijden: van 1 tot en met 30 jaar.
 • Je mag elk kalenderjaar tot 15% van je totale hypotheekbedrag (extra) aflossen zonder dat je een vergoeding voor het renteverlies hoeft te betalen. Dat is meer dan bij veel andere aanbieders.
 • Los je af en valt je hypotheek daardoor in een tariefgroep met een lagere rente? Dan verlaagt a.s.r. je rente automatisch. Je hoeft dat zelf dus niet in de gaten te houden.
 • Je kunt je restschuld, onder voorwaarden, meefinancieren.
 • Je kunt de hypotheek ook gebruiken om het energiezuiniger maken van je huis te financieren.

Overleg met een expert

Bij de a.s.r. WelThuis hypotheek horen een paar voorwaarden die gunstig voor je kunnen zijn. Bijvoorbeeld dat je iets meer mag aflossen zonder een vergoeding te betalen dan bij veel andere aanbieders. Wil je weten of de WelThuis hypotheek bij jou past? Check het met een adviseur. Een 1e oriëntatiegesprek kost je niets en je zit nergens aan vast.

Maak een afspraak

  Is de a.s.r. Welthuis hypotheek gunstig voor jou?

  Deze hypotheek is vooral geschikt voor je als je:

  • een nieuw huis gaat kopen;
  • het huis gebruikt om er zelf in te wonen, het is dus je hoofdverblijf;
  • je bestaande hypotheek wilt oversluiten;
  • je rente lang wilt vastzetten tegen een scherpe rente;
  • je plannen hebt om je huis energiezuiniger te maken.

  De a.s.r. WelThuis hypotheek is een gewone hypotheek. Heb je speciale wensen? Denk aan het opnemen van je overwaarde of een langere looptijd voor lagere maandlasten omdat je starter bent. Bekijk dan eens deze hypotheken van a.s.r. die je ook via ons kunt afsluiten:

  a.s.r. WelThuis Levensrente hypotheek

  a.s.r. WelThuis Startershypotheek

   Een SNS Adviseur zoekt graag voor je uit welke hypotheek het beste bij je past.

   We helpen je kiezen

   We helpen je kiezen

   Een SNS Adviseur kan je meer vertellen over deze hypotheek.
   Vergelijken - NBA - Icoon

   Bij ons valt er wat te kiezen

   We zijn de enige bank met bijna 200 winkels waar je voor je hypotheekadvies keus hebt uit meerdere aanbieders.