Verzekerd via SNS? Met wie heb je te maken?

Als je een schadeverzekering aanvraagt via SNS krijg je te maken met verschillende partijen. We leggen je uit wat je van wie kunt verwachten.

SNS

SNS bemiddelt in schadeverzekeringen van Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V. en a.s.r. Heb je een vraag over je verzekering of wil je iets aanpassen? Daarvoor kun je gewoon bij ons terecht.

Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V.

Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V. is als verzekeraar de risicodrager van de SNS Verzekeringen. Ze accepteren je aanvraag voor een verzekering, incasseren de premie en wikkelen de schade af. Dit zijn de SNS Verzekeringen die je kunt afsluiten:

DAS Nederlandse Rechtsbijstand Verzekeringsmaatschappij N.V.

Heb je SNS Rechtsbijstandverzekering? Als je juridische hulp nodig hebt bij een conflict, krijg je juridische hulp van de experts van DAS. Je meldt het conflict bij DAS.

a.s.r.

a.s.r. verzekeringen is als verzekeraar de risicodrager van de motorverzekering en caravanverzekering. a.s.r. verzekeringen vergoedt aan jou de schade als deze wordt betaald. Je meldt de schade voor deze verzekeringen rechtstreeks bij a.s.r.

Let op: Kijk goed op je polis bij welke verzekeraar je verzekering loopt.

Dit zijn de a.s.r. verzekeringen die je kunt afsluiten:

Meer weten over SNS schadeverzekeringen?

Ben je benieuwd naar de algemene voorwaarden van de SNS schadeverzekeringen? Of wil je meer info over hoe we met je gegevens omgaan?

Naar de polisvoorwaarden schadeverzekeringen

Vergelijken - NBA - Icoon

Op zoek naar een verzekering via SNS?

Vraag de verzekering aan die je nodig hebt.
Schade melden

Schade melden

We zorgen er voor dat je schademelding zo snel mogelijk wordt opgepakt.