Verzekerd via SNS? Met wie heb je te maken?

Als je een schadeverzekering aanvraagt via SNS krijg je te maken met verschillende partijen. We leggen je uit wat je van wie kunt verwachten.

SNS

SNS bemiddelt in schadeverzekeringen van Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V. en Europeesche verzekeringen. Heb je een vraag over je verzekering of wil je iets aanpassen? Daarvoor kun je gewoon bij ons terecht.

Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V.

Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V. is als verzekeraar de risicodrager van de SNS Verzekeringen. Dit zijn de SNS Verzekeringen die je kunt afsluiten:

Europeesche verzekeringen

Europeesche verzekeringen is als verzekeraar de risicodrager van de motorverzekering en caravanverzekering. Europeesche verzekeringen vergoedt aan jou de schade als deze wordt betaald. Je meldt de schade bij deze verzekeringen op de website van Europeesche verzekeringen.

Dit zijn de Europeesche verzekeringen die je kunt afsluiten:

Volmachtkantoor Nederland B.V.

Volmachtkantoor Nederland B.V. treedt op als gevolmachtigd agent voor de verzekeringsmaatschappij Nationale Nederlanden en is eveneens onderdeel van Nationale-Nederlanden N.V. Dat betekent dat Volmachtkantoor Nederland namens deze verzekeraar zaken met jou mag doen. Ze accepteren bijvoorbeeld je aanvraag voor een verzekering, incasseren de premie en wikkelen de schade af.

DAS Nederlandse Rechtsbijstand Verzekeringsmaatschappij N.V.

Heb je SNS Rechtsbijstandverzekering? Als je juridische hulp nodig hebt bij een conflict, krijg je juridische hulp van de experts van DAS. Je meldt het conflict bij DAS.

Meer weten over SNS schadeverzekeringen?

Ben je benieuwd naar de algemene voorwaarden van de SNS schadeverzekeringen? Of wil je meer info over hoe we met je gegevens omgaan?

Naar de polisvoorwaarden schadeverzekeringen

Vergelijken - NBA - Icoon

Op zoek naar een verzekering via SNS?

Vraag de verzekering aan die je nodig hebt.
Schade melden

Schade melden

We zorgen er voor dat je schademelding zo snel mogelijk wordt opgepakt.Terug naar boven