Polisvoorwaarden particulieren schadeverzekeringen

Hier vind je de polisvoorwaarden voor alle schadeverzekeringen via SNS op een rij. Je vindt het voorwaardennummer op je polisblad en bij je verzekering in Mijn SNS.

Let op
Je opent de voorwaarden met het gratis programma Adobe Reader. Heb je dat nog niet? Download Adobe Reader

Goed verzekerd via SNS

Hier vind je informatie over welke partijen een rol spelen bij verzekeren via SNS. Ook staat er hoe we met je gegevens omgaan en hoe we de premie incasseren.

Algemene voorwaarden schadeverzekeringen

Voor sommige schadeverzekeringen via SNS gelden algemene voorwaarden. In de productvoorwaarden van je verzekering lees je of de algemene voorwaarden gelden.

Inboedelverzekering

Goed om te weten: Deze voorwaarden (20% korting op de SNS Inboedelverzekering) zijn alleen van toepassing voor klanten die dit voordeel vóór 1 januari 2023 hebben verkregen. Na deze datum wordt de korting niet meer aan nieuwe klanten verleend.

Opstalverzekering

Autoverzekering

Voorwaardennummer SNS VW AUTO 1612:

  • Staat op je polisblad voorwaardennummer 'SNS VW AUTO 1612' en heb je de verzekering op of na 8 september 2022 afgesloten? Dan zijn de volgende voorwaarden van toepassing SNS Autoverzekering VWAUTO1612
  • Staat op je polisblad voorwaardennummer 'SNS VW AUTO 1612' en heb je de verzekering vóór 8 september 2022 afgesloten? Dan zijn de volgende voorwaarden van toepassing SNS Autoverzekering VWAUTO1612

Aansprakelijkheidsverzekering

Reisverzekering

Rechtsbijstandsverzekering

Ongevallenverzekering

Caravanverzekering

Motorverzekering

Overige schadeverzekeringen

Levensverzekeringen

Uitvaartverzekering

Schade melden

Schade melden

Bij ons kun je dag en nacht je schade melden. We zorgen er dan voor dat je schademelding zo snel mogelijk wordt opgepakt.