Mo­tor­ver­ze­ke­ring

Met de motorverzekering ben je goed verzekerd tegen lage kosten. Als je wilt, kun je je motor ook beperkt casco of allrisk verzekeren. De motorverzekering is een verzekering van a.s.r. Wij bemiddelen voor je.

Tot 75% no-claim korting

Heb je een jaar lang geen schade? Dan krijg je het volgende verzekeringsjaar korting op je premie. En zo elk jaar, tot je de maximale korting van 75% bereikt.

No blame, no claim

Is schade niet te verhalen, maar ook niet jouw schuld, dan zorgt dat voor een daling in je schadevrije jaren. Maar bij a.s.r. groei je wel door naar een hogere korting op je premie. Dat vinden wij rechtvaardiger dan je ‘straffen’ voor een gebeurtenis waar je niets aan kunt doen. Denk aan schade door vandalisme, of een winkelwagentje dat een onbekende tegen jouw motor heeft geparkeerd.

Kies zelf wat je verzekert

Als je een motor hebt, moet je altijd een WA-verzekering aanvragen. Hiermee verzeker je schade die je met je motor maakt aan zaken en personen. Wil je ook de schade aan je eigen motor verzekeren? Dat kan met de beperkt casco of allrisk/volledig casco verzekering. Wil je ook pech en ongelukjes door eigen schuld verzekeren? Kies dan voor allrisk.

Het eigen risico

Met de motorverzekering heb je een standaard eigen risico. De hoogte hiervan staat op je polisblad en hangt af van het soort schade. Tegen premiekorting kun je kiezen voor een extra eigen risico, dat komt dan nog bovenop het standaard risico.

Offerte aanvragen?

Verzeker je voor diefstal en/of schade door ongelukken met je motor. Zo uitgebreid als je zelf wilt. Bel 030 - 633 30 00.

Wat is verzekerd?

  • Hulpverlening
  • Schade aan anderen

Wat is niet verzekerd?

  • Opzet en onverantwoord gedrag
  • Veel voorkomende en niet te voorkomen schade, bijvoorbeeld slijtage door normaal gebruik

Bekijk wat wel en niet verzekerd is (met handige vergelijkingstabel!)

Regel je motorverzekering in een paar stappen

  • Bel 030 - 633 30 00 en vraag een offerte aan.
  • Binnen 5 werkdagen weet je de hoogte van je premie en je eigen risico. Ook ontvang je een aanvraagformulier.
  • Vul het aanvraagformulier in en stuur het terug naar de verzekeraar.
  • Is alles in orde? Dan gaat je verzekering in op de door jou gekozen datum en krijg je de polis binnen 2 weken met de post.

Voorwaarden van de motorverzekering

In de voorwaarden staat precies welke schade wel en niet wordt vergoed.

Motorverzekering aanvragen?

Motorverzekering aanvragen?

Vraag nu een offerte aan en je hebt ’m binnen 5 dagen in huis.

Motorschade melden

Motorschade melden

Bij ons kun je dag en nacht je schade melden. We zorgen er dan voor dat je schademelding zo snel mogelijk wordt opgepakt.