Aanvullend verzekeren Reisverzekering

Met de SNS Doorlopende Reisverzekering ben je het hele jaar goed verzekerd. Als je wilt, kun je ook een aanvullende module aanvragen.

Medische kosten

Moet je zorgkosten maken op reis? Dan verzeker je met de Module Medische kosten het deel dat je zorgverzekering niet vergoedt. Goed om te weten: heb je gekozen voor werelddekking of de Module Wintersport en Bijzondere Sporten? Dan is de Module Medische Kosten altijd meeverzekerd.

Lees waarom het toch slim is om medische kosten mee te verzekeren op je reisverzekering als je al een zorgverzekering hebt

Annulering

Zoek je een annuleringsverzekering voor je vakantie? Breid je reisverzekering dan uit met de Module Annulering. Hiermee ben je in veel gevallen verzekerd voor de kosten van annulering en gemiste reisdagen als je eerder naar huis moet, ook als het een samengestelde reis is .

Pechhulp

Doet je auto het niet meer door een ongeluk of pech? Of kun je zelf niet meer rijden door een ongeval? Met de aanvullende Module Pechhulp ben je goed verzekerd. Bijvoorbeeld voor de kosten van vervangend vervoer, pechhulp langs de weg en extra verblijfkosten.

Let op! Deze module geldt alleen in Europa. Ben je al voor pechhulp verzekerd met je autoverzekering? Dan hoef je deze uitbreiding niet bij je reisverzekering te verzekeren.

Lees hoe pechhulp werkt en wat je kunt verwachten

Wintersport en bijzondere sporten

Met de aanvullende Module Wintersport en bijzondere sporten verzeker je je voor medische kosten en hulpverlening tijdens je wintersport of het uitvoeren van bijzondere sporten, zoals kitesurfen en parachutespringen. Ook is beschadiging, diefstal en verlies van je eigen of gehuurde ski-uitrusting en je skipas verzekerd.

Let op! Wil je je reisverzekering uitbreiden met deze module? Dan is de aanvullende Module Medische kosten ook meeverzekerd.

Ongevallen

Met de Module Ongevallen worden kosten door een ongeval op reis vergoed. Je krijgt een vergoeding bij blijvende invaliditeit of overlijden.

Een aanvullende module aanvragen?

Je kunt de aanvullende modules meteen aanvragen als je een SNS Doorlopende Reisverzekering afsluit of later toevoegen. Heb je al een SNS Reisverzekering? Kom langs bij een SNS Winkel of bel ons: 030 - 633 30 00

Voorwaarden aanvullende modules

Wil je precies weten in welke situaties schade wel of niet verzekerd is met de aanvullende modules? Lees dan de voorwaarden.

Wat ga je per maand betalen?

Wat ga je per maand betalen?

Welke premie je betaalt hangt af van een paar dingen.
Reisschade melden

Reisschade melden

Bij ons kun je dag en nacht je schade melden. We zorgen er dan voor dat je schademelding zo snel mogelijk wordt opgepakt.