Aanvullend verzekeren Reisverzekering

Met de SNS Reisverzekering ben je het hele jaar goed verzekerd. Als je wilt, kun je ook een aanvullende verzekering aanvragen.

Annuleringsverzekering

Zoek je een annuleringsverzekering voor je vakantie? Breid je reisverzekering dan uit met de doorlopende annuleringsverzekering. Hiermee ben je in veel gevallen verzekerd voor de kosten van annulering en gemiste reisdagen als je eerder naar huis moet.

Automobilistenhulp

Doet je auto het niet meer door een ongeluk of pech? Of kun je zelf niet meer rijden door een ongeval? Met de aanvullende dekking voor automobilistenhulp ben je goed verzekerd. Bijvoorbeeld voor de kosten van vervangend vervoer, bepaalde reparatiekosten en extra verblijfkosten.

Wintersportdekking

Met de aanvullende dekking voor wintersport verzeker je je voor medische kosten en hulpverlening tijdens je wintersport. Ook is beschadiging, diefstal en verlies van je eigen of gehuurde ski-uitrusting en je skipas verzekerd.

Ongevallenverzekering

Met de aanvullende ongevallenverzekering worden kosten door een ongeval op reis vergoed. Je krijgt een vergoeding bij blijvende invaliditeit of overlijden.

Contant geld, cheques, pinpas of creditcard

Verlies of diefstal op reis van contant geld, cheques of pasjes is per gebeurtenis verzekerd tot € 500.

Een aanvullende modules aanvragen?

Je kunt de aanvullende modules meteen aanvragen als je een SNS Reisverzekering afsluit of later toevoegen. Heb je al een SNS Reisverzekering? Kom langs bij een SNS Winkel of bel ons: 030 - 633 30 00

Voorwaarden aanvullende verzekeringen

Wil je precies weten in welke situaties schade wel of niet verzekerd is met de aanvullende verzekeringen? Lees dan de voorwaarden.

Wat ga je per maand betalen?

Wat ga je per maand betalen?

Welke premie je betaalt hangt af van een paar dingen.
Reisschade melden

Reisschade melden

Bij ons kun je dag en nacht je schade melden. We zorgen er dan voor dat je schademelding zo snel mogelijk wordt opgepakt.