Module Annulering

Gaat je reis niet door? Had je vliegtuig enorme vertraging? Of moet je eerder naar huis door een onverwachte, ernstige gebeurtenis? Met de Module Annulering op de SNS Doorlopende Reisverzekering ben je dan verzekerd.  


Goed om te weten

Dit is een aanvullende module van de SNS Doorlopende Reisverzekering. Let er op dat de Module Annulering binnen 14 dagen na het boeken van je vakantie in moet gaan. Vraag deze dus meteen na het boeken van je vakantie aan.

Waarom de Module Annulering afsluiten?

Als je vakantie door persoonlijke en plotselinge omstandigheden niet kan doorgaan of moet worden afgebroken, betaalt je Module Annulering een deel van de reissom. Of het hele bedrag.  

Bij een goedkope reis kun je erover nadenken om de kosten die je moet maken als je de reis annuleert zelf te betalen. Maar bij dure en verre reizen is een annuleringsdekking wel verstandig. De module is net als de SNS Doorlopende Reisverzekering het hele jaar geldig.

Voor welke bedragen ben je verzekerd?

Je kunt kiezen uit verschillende verzekerde bedragen: € 1.500, € 2.500 of € 5.000 per persoon, per reis.

  Bekijk altijd de voorwaarden. Daarin zie je precies wat wel en niet verzekerd is.

  Wat is verzekerd?

  • Annulering van je reis: als je een reis hebt geboekt en die vanwege een onverwachte verzekerde gebeurtenis moet annuleren. Een opsomming van onverwachte gebeurtenissen vind je op bladzijde 16 en 17 van de voorwaarden van de SNS Doorlopende Reisverzekering.
  • Niet gebruikte reisdagen: als je op reis bent en vanwege een verzekerde onverwachte gebeurtenis niet alle dagen van die reis kunt doorbrengen op je bestemming of in je verblijf.

  Wat is niet verzekerd?

  • Als je annuleert omdat je liever niet meer wilt.
  • Als je moet annuleren omdat je zelf een fout hebt gemaakt.

  Voorwaarden van de Module Annulering

  In de voorwaarden van de SNS Doorlopende Reisverzekering vind je de voorwaarden van de Module Annulering. Hier staat precies wat de Annuleringsdekking wel en niet vergoedt.

  Annuleringsverzekering aanvragen

  Annuleringsverzekering aanvragen

  Heb je al een SNS Reisverzekering en wil je een aanvullende verzekering afsluiten? Voeg de annuleringsverzekering dan online toe.
  Reisschade melden

  Reisschade melden

  Bij ons kun je dag en nacht je schade melden. We zorgen er dan voor dat je schademelding zo snel mogelijk wordt opgepakt.