Hoe helpt een Reisverzekering je bij pech

Pech tijdens je reis is natuurlijk nooit leuk. Het kan je vakantie behoorlijk verpesten als je gestrand bent langs de weg met een kapotte auto of motor.

Dan is het te hopen dat je pechhulp bij je reisverzekering hebt meeverzekerd. Lees hoe pechhulp werkt en wat je kunt verwachten.

Wat is een reisverzekering met pechhulp?

Heb je een reisverzekering met pechhulp? Dan krijg je hulp bij problemen onderweg naar je vakantiebestemming of tijdens je vakantie, zoals pech met de auto, motor of caravan.

Denk aan het inschakelen van een sleepdienst, het regelen van vervangend vervoer of informatie over lokale garages. Pechhulp sluit je via ons af als aanvullende module van de SNS Doorlopende Reisverzekering.

Goed om te weten: Heb je pechhulp al bij je autoverzekering meeverzekerd? Dan hoef je het niet ook nog eens bij je reisverzekering af te sluiten.

Hoe werkt de pechhulp?

Als je onverhoopt stil komt te staan langs de weg, dan kun je contact opnemen met de alarmcentrale (+31 59 23 80 799). Deze dienst staat 24 uur per dag voor je klaar om je te helpen bij problemen onderweg tijdens de vakantie.

Heb je je pech gemeld?

Dan bekijkt de alarmcentrale direct wat er nodig is om jou weer op weg te helpen. Bijvoorbeeld door een monteur in te schakelen die je ter plaatse komt helpen. Maar het kan ook zijn dat je naar de dichtstbijzijnde garage wordt gebracht. Is vervangend vervoer nodig? Ook dat regelt de alarmcentrale voor je.

Let op: De reparatiekosten die je bij de garage maakt zijn niet
verzekerd.

Wat wel en niet verzekerd is met de module Pechhulp lees je in de Voorwaarden SNS Doorlopende Reisverzekering

Hulp bij noodgevallen

Als je zo lang van huis bent, is het een veilig idee dat je kunt terugvallen op een alarmcentrale als er wat gebeurt. Een alarmcentrale is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Je kunt ze bellen voor hulp en advies. Bijvoorbeeld naar welk ziekenhuis je het beste kunt gaan in het buitenland. Of als je de bijsluiter van voorgeschreven medicijnen niet kunt lezen omdat je de taal niet machtig bent. Maar ook als je een verloren bankpas wilt laten blokkeren.

Op vakantie met de auto of motor?

Kies dan voor een reisverzekering met pechhulp. Dan hoef je je geen zorgen te maken over hoe je thuiskomt als je auto of caravan plotseling kapot gaat. Je neemt gewoon contact op met de alarmcentrale en zij regelen alles voor je.

Meer over de aanvullende modules bij de SNS Doorlopende Reisverzekering

Reisverzekering nodig?

Reisverzekering nodig?

Ga goed verzekerd op reis met de SNS Doorlopende Reisverzekering.
Flexibel verzekerd

Flexibel verzekerd

Met de SNS-verzekeringen bepaal je zelf wat je verzekert.