Kosten hypotheekadvies voor een nieuwe hypotheek

Een hypotheekadvies is niet gratis. Een goed advies levert je een passende hypotheek op. De SNS Adviseur steekt dan ook heel wat uren in het advies. Daarvoor betaal je een vaste vergoeding: wel zo duidelijk. Ontdek wat je in jouw situatie betaalt.

Kosten hypotheekadvies

Advieskosten
Je situatie je bent starter (eerste hypotheek) je wilt een andere hypotheek je bent alleenstaand* of AOW-gerechtigd
Oriëntatiegesprek € 0 € 0 € 0
Persoonlijk hypotheekadviesrapport € 900 € 1.195 € 900
Als ondernemer betaal je € 375 extra advieskosten.

Een hypotheek bij ons? Dan krijg je SNS Hypotheek Looptijdservice erbij

Met SNS Hypotheek Looptijdservice krijg je elk jaar een seintje als je hypotheekrente misschien omlaag kan. Elke 2 jaar een uitnodiging voor een persoonlijk oriëntatiegesprek. En korting op je hypotheekrente als je ook een betaalrekening bij ons hebt.  

Meer over onze looptijdservice

Begeleiden en uitvoeren
hypotheek € 1.000 € 1.000 € 1.000
verzekering(en): overlijdensrisicoverzekering woonlastenverzekering arbeidsongeschiktheidsverzekering € 250 € 250 € 250

*Dit tarief geldt als je nooit fiscaal partner bent geweest, nooit getrouwd bent geweest, nooit een geregistreerd partnerschap/samenlevingsovereenkomst hebt gehad of als je weduwnaar of weduwe bent.Dit betalen Remco en AnneEen voorbeeld: Remco en Anne

Remco en Anne kopen voor 't eerst een huis. Ze gaan naar de SNS Adviseur. Ze krijgen een adviesrapport waarin de best passende hypotheek staat. Remco en Anne vragen de adviseur om de hypotheek voor ze af te sluiten. Ze sluiten meteen een overlijdensrisicoverzekering af, om de hypotheek nog te kunnen betalen als een van hen overlijdt.

Kosten hypotheekadvies

Persoonlijk hypotheekadvies: € 900 Begeleiden en uitvoeren hypotheek: € 1.000 Begeleiden en uitvoeren verzekering: € 250 Totale kosten: € 2.150

SNS Hypotheek wijzigen

Heb je al een SNS Hypotheek en wil je iets laten wijzigen, of heb je advies nodig? Kijk dan bij kosten wijzigen hypotheek.

Dienstverleningsdocument

In dit document lees je nog eens na wat we voor je kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n document. Zo kun je ons vergelijken met anderen. En kun je ook onze kosten vergelijken. In de bijlage vind je informatie over hoe je ons kunt bereiken en over persoonlijk advies bij SNS.

Hypotheek afsluiten bij SNS

Hypotheek afsluiten bij SNS

Wat kun je verwachten en hoe helpen we je daarbij?
Terug naar boven