Zo verduurzaam je jouw woning

Je droomhuis is nooit helemaal af. Misschien wil je het duurzamer maken om energie te besparen. Maar waar begin je? Tijdens het duurzaamheidsgesprek ontdek je wat je kunt aanpakken, wie je daarbij kunnen helpen en hoe je alles kunt financieren. Ook fijn: wil je hier advies over? Dan kost dat een stuk minder dan een gewoon hypotheekadvies.

In het duurzaamheidsgesprek...

  • checken we je huidige energielasten en maatregelen voor jouw situatie
  • brengen we je in contact met partners die je verder kunnen helpen
  • kijken we naar de manieren waarop je de aanpassingen kunt financieren

Maak een afspraak

Goed om te weten: De regels van 2024 kunnen voordelig voor je zijn als je een studieschuld hebt of als je in je eentje een huis wil kopen. Maar ook als je je (nieuwe) huis energiezuiniger wil maken. Vraag een SNS Adviseur wat dat voor jou betekent. Of lees eerst meer .

Met welke maatregelen kun je je woning verduurzamen?

Dat is de 1ᵉ vraag waar we samen met jou mee aan de slag gaan. Want welke aanpassing kan het meeste opleveren? Moet je je dakisolatie aanpakken om energie te besparen? Of kun je beter met de vloer beginnen? Daar kom je achter met de huisscan. Die kun je zelf invullen als voorbereiding op het duurzaamheidsgesprek of je doet het samen met je adviseur tijdens het gesprek.

Naar de huisscan

Naar een hoger energielabel?

Heb je plannen om je huis duurzamer te maken? Bekijk dan eens of de SNS Bespaarhypotheek iets voor je is. Daarmee daalt je rente automatisch als je huis een A of B energielabel krijgt.

De SNS Bespaarhypotheek

Maak gebruik van ons netwerk van specialisten

Is het duidelijk wat je het beste kunt aanpakken in je huis? Tijd om aan de slag te gaan. We werken landelijk samen met organisaties die zijn gespecialiseerd in duurzame woonoplossingen. Zij kunnen je helpen met de juiste informatie over zonnepanelen, isolatie of groene daken. Of met een advies aan huis. En heb je een offerte nodig van een installateur? Dan kun je die via hen aanvragen.

De adviseurs in onze winkels weten vaak ook bij welke lokale experts je terechtkunt. Bijvoorbeeld welke installateurs zijn gespecialiseerd in zonnepanelen. Maak een afspraak in de SNS Winkel bij jou in de buurt en ontdek wat er in jouw regio mogelijk is.

Maak een afspraak

De juiste financiering om je woning te verduurzamen

Je hoeft niet de kosten voor een volledig hypotheekadvies te betalen als je alleen wilt weten hoe je de kosten voor het verduurzamen van je woning moet betalen. Als je na het duurzaamheidsgesprek kiest voor een deeladvies, dan zoekt je adviseur alleen dat voor je uit.

Over het deeladvies

Meer weten over hoe je de aanpassingen kunt betalen? Lees dan hoe je duurzame oplossingen kunt financieren.

Maak een afspraak

Duurzaam wonen

Duurzaam wonen

Wil je ook duurzaam en energiezuinig wonen?