De Ruimte van SNS

De Ruimte is een ontmoetingsplek, waar je leert en geïnspireerd raakt over allerlei thema’s die met geldzaken en dús met het dagelijkse leven te maken hebben. Een plek waar je binnenwandelt voor een inspirerend gesprek, een workshop of gewoon een lekkere kop koffie. Er is een Ruimte in Maastricht en op 2 maart is er een Ruimte in Groningen geopend.

Over de Ruimte

Geldzaken houden iedereen in meer of mindere mate bezig. Of de inkomsten en uitgaven elke maand wel in balans zijn, hoe je na je vakantie je spaarrekening weer op peil krijgt of als je stiekem droomt over een sabbatical. Maar ook als de krappe huizenmarkt of negatieve spaarrente in het nieuws is. Mensen gooien hierover soms een balletje op tijdens verjaardagen of in de sportkantine, maar weten hun bank niet te vinden met dit soort vragen. En dat terwijl die expertise juist bij hun bank aanwezig is.

Geldzaken bespreekbaar

Financiële kennis moet voor iedereen toegankelijk zijn, zodat je niet onnodig lang met je geldvragen blijft rondlopen. Vragen over geld kunnen tot onnodig veel stress leiden en zelfs effect hebben op andere zaken in je leven. Zoals je gezondheid of je sociale contacten. Om het financiële welzijn van een lokale gemeenschap te verbeteren, moet de drempel om over geldzaken te praten omlaag. Daarom hebben we een ontmoetingsplek opgezet: de Ruimte.

Mensen met elkaar verbinden

In de Ruimte willen we mensen met elkaar verbinden, zodat ze op een laagdrempelige manier gebruik kunnen maken van elkaars én onze expertise als het gaat om geldzaken. Met deze ontmoetingsplek hopen we van elkaar te leren, geldzaken een normaal gespreksonderwerp te maken en zelf een betere gesprekspartner te worden

Pak je ruimte in Maastricht

De Ruimte in Maastricht is onze eerste ontmoetingsplek en is onlangs geopend. Je kunt de Ruimte hier zien als een grote koffietafel, waar allerlei thema’s met elkaar worden besproken en opgelost. Neem plaats voor een kop koffie, een lekkere lunch, of ga actief aan de slag bij georganiseerde events over geldzaken. Denk aan workshops en themamiddagen over belastingaangifte, sparen, je pensioen of je kinderen leren omgaan met geld.

Bekijk hier de activiteitenkalender:

Een plek voor ondernemers

De Ruimte in Maastricht is er ook voor ondernemers. Wil je een eenmanszaak openen en ben je op zoek naar advies over je verdienmodel? Aan de slag! Bouw een netwerk, ontmoet andere ondernemers, inspireer, help elkaar of reserveer een plekje om je werk te exposeren. In de Ruimte verbinden we.

Goed om te weten
We volgen de richtlijnen van het RIVM. Onze medewerkers blijven dus thuis als ze verkouden zijn of griep hebben. Onze medewerkers dragen een mondkapje. We vragen jou hetzelfde te doen. Informatie van het RIVM.

Adres en openingstijden de Ruimte Maastricht

Loop gerust binnen. Ook als je geen klant bent bij ons.

De Ruimte Maastricht
Petrus Regoutplein 3

SNS Servicepunt: 030 - 633 30 00
Events en vergaderingen: 043 - 352 66 63
Brasserie Roest: 043 - 362 33 52

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 9.30 - 18:00.
Zaterdag 9:30 - 17:00.

Pak je ruimte in Groningen

Op 2 maart zijn de deuren van de Ruimte in Groningen geopend. De winkel aan de Dierenriemstraat is omgetoverd tot een plek waar onze adviseurs samen met de studenten van WIJS en wijkbewoners werken aan een financieel gezonde en mooiere stad. Aan de keukentafel drink je een kop koffie, kun je met anderen in gesprek over (financiële) onderwerpen die in de wijk of in de stad spelen. Vanuit die gesprekken kom je op nieuwe ideeën en  voeg je samen waarde toe aan de wijk. Of schuif aan bij de studenten van WIJS voor hulp bij het schrijven van je ondernemingsplan of antwoord op een juridische vraag. En ook voor je alledaagse bankzaken kun je natuurlijk even binnenlopen.

Goed om te weten
We volgen de richtlijnen van het RIVM. Onze medewerkers blijven dus thuis als ze verkouden zijn of griep hebben. Onze medewerkers dragen een mondkapje. We vragen jou hetzelfde te doen. Informatie van het RIVM.

Bekijk hier de activiteitenkalender:

Adres en openingstijden de Ruimte Groningen

Kom gerust een kijkje nemen, ook als je geen klant bent bij ons.

De Ruimte Groningen
Dierenriemstraat 106
050 - 409 45 83

Ma t/m vrijdag 9.00-18.00
Donderdag 9-21.00 uur
Zaterdag 10-17.00 uur

Terug naar boven