Sparen of beleggen?

Wil je liever sparen of beleggen? Je kiest dan tussen rente en rendement, en tussen zekerheid en risico. Het heeft allebei voor- en nadelen, wat past het beste bij jou?

Rente of rendement

Bij een spaarrekening krijg je rente over je saldo. Met een vaste rente weet je vooraf zelfs precies hoe hoog die rente is en dus waar je aan toe bent. Bij SNS kan de rente oplopen tot 0,70%*.

Het rendement van beleggen kan hoger zijn, maar zeker is dat nooit. De waarden van aandelen staan niet vast en kunnen ook dalen. Met beleggen kun je dus relatief veel rendement maken, maar ook geld verliezen.

Beleggen met gemak

Niet iedereen heeft genoeg kennis of tijd om zelf te beleggen. Daarom heeft SNS een eenvoudig beleggingsproduct: SNS Doelbeleggen. Dat is beleggen met gemak! Meer over SNS Doelbeleggen

Sparen met zekerheid

Vind je beleggen te riskant? Dan kun je kiezen voor een spaarrekening. Als je je geld pas na een langere periode weer nodig hebt, is een deposito bijvoorbeeld een goede optie. Je zet je geld dan enkele jaren vast en in ruil daarvoor krijg je een aantrekkelijke, vaste rente. Met SNS Keuzedeposito kan die rente oplopen tot 0,80%*. Lees meer over SNS Keuzedeposito

We hebben diverse spaarrekeningen, met zowel een vaste als variabele rente. Kijk welke SNS Spaarrekening bij jou past

* Variabele rente op jaarbasis per 27-06-2018. Rentewijzigingen voorbehouden.

Welke rekening past bij jou?

Welke rekening past bij jou?

Ontdek welke spaarrekening het beste bij jouw wensen past.

Terug naar boven