Sparen of beleggen?

Wil je liever sparen of beleggen? Je kiest dan tussen rente en rendement, en tussen zekerheid en risico. Het heeft allebei voor- en nadelen, wat past het beste bij jou?

Rente of rendement

Bij een spaarrekening krijg je rente over je saldo. Het rendement van beleggen kan hoger zijn, maar zeker is dat nooit. De waarden van aandelen staan niet vast en kunnen ook dalen. Met beleggen kun je dus relatief veel rendement maken, maar ook geld verliezen.

Beleggen met gemak

Niet iedereen heeft genoeg kennis of tijd om zelf te beleggen. Daarom heeft SNS een eenvoudig beleggingsproduct: SNS Doelbeleggen. Dat is beleggen met gemak!
Meer over SNS Doelbeleggen

Sparen met zekerheid

Vind je beleggen te riskant? Dan kun je kiezen voor een spaarrekening. We hebben diverse spaarrekeningen, met zowel een vaste als variabele rente
Kijk welke SNS Spaarrekening bij jou past

Sparen en beleggen tegelijk

Op een SNS Doelbeleggen rekening spaar je sowieso, maar je kunt ook beleggen aanzetten. Jij kiest de verhouding waarin je de bedragen die je stort belegt of spaart. Beleggen kan al vanaf 10 euro per maand. Met de Doelplanner zie je vrijblijvend wat de combinatie van sparen en beleggen jou kan brengen.
Naar de Doelplanner

Kosten voor sparen of beleggen

Met een spaarrekening kunt u gebruik maken van Basis Bankieren. Hier worden maandelijks kosten voor in rekening gebracht. Lees meer over Basis Bankieren. Bij SNS Doelbeleggen kunt u ook sparen op het geldgedeelte. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. U gaat pas servicekosten voor beleggen betalen als u gaat beleggen door fondsen aan te kopen. Meer informatie

Welke spaarrekening past bij jou?

Welke spaarrekening past bij jou?

Ontdek welke spaarrekening het beste bij jouw wensen past.
Welk beleggingsproduct kies je?

Welk beleggingsproduct kies je?

Bekijk hoe je wilt beleggen: met SNS Doelbeleggen of de SNS Beleggingsrekening.