Je rekeningoverzicht in Mijn SNS

Bij de vernieuwde rekeningoverzichten van je betaal- en spaarrekeningen is het in één oogopslag duidelijk of een bedrag is afgeschreven of juist bijgeschreven. Ook is het makkelijker om te zoeken binnen dit overzicht. Je leest hier de antwoorden op de meestgestelde vragen over je nieuwe rekeningoverzicht.

1. Wat zie ik bij 'Bij & Af'?

Als je in je algemene overzicht in Mijn SNS een rekening aanklikt, kom je op het overzicht van die rekening. Hier zie je, op datum, alle bij- en afschrijving van deze rekening. Je scrolt eenvoudig door het hele overzicht, ziet welke betalingen er zijn gedaan en voor welk bedrag.

2. Waar vind ik meer informatie over een bij- of afschrijving?

Als je op de bij- of afschrijving klikt, dan zie je een venster met meer informatie over die betaling. En je ziet ook wat je nog meer kunt doen. Zoals vergelijkbare betalingen bekijken of opnieuw betalen.

3. Hoe kan ik bepaalde bij- of afschrijvingen opzoeken?

Dat kan met de zoekbalk. Ook zijn er filters om het zoeken makkelijker te maken. Je kunt zoeken op naam, omschrijving, rekeningnummer,  datum of bedrag. Zoek je per datum? Dan kun je kiezen voor vorige week, maand of de vorige drie maanden. Of een door jou gekozen periode. Je kunt tot 24 maanden geleden terugkijken.

Tip: Gebruik je afschriften die ouder zijn dan 2 jaar, bijvoorbeeld voor een belastingaangifte? Download dan elk jaar je bij- en afschrijvingen en sla ze op. Zo kun je straks ook verder dan 24 maanden terugkijken en hoef je niet te betalen voor een kopie van een afschrift.

4. Hoe kan ik de transacties downloaden?

Je kunt de transacties downloaden door bij het zoeken 'transacties downloaden' aan te klikken. De transacties kun je opslaan als CSV, CSV2004 of als PDF.  Ook kun je transacties downloaden bij 'Details'.

5. Waar zie ik mijn ingeplande overboekingen en incasso's?

Bij 'Toekomst' zie je welke overboekingen en incasso’s gepland staan voor de komende twee weken. Ook kun je hier een nieuwe overboeking inplannen.

6. Waar kan ik iets aanpassen voor de rekening?

Bij 'Zelf regelen' zie je wat je allemaal zelf kunt aanpassen en instellen voor je rekening. Ook vind je hier eigenschappen van de rekening zelf, zoals de rekeninghouder, welke rente bij de rekening hoort en productvoorwaarden.

Inloggen op Mijn SNS

Inloggen op Mijn SNS

Log in op Mijn SNS en bekijk hoe overboeken werkt.
Waar kunnen we je bij helpen?

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag? Kijk dan even op onze klantenservice pagina. Bel ons of stuur ons een bericht. We helpen je graag.