Je rekeningoverzicht in Mijn SNS

Bij de vernieuwde rekeningoverzichten van je betaal- en spaarrekeningen is het in één oogopslag duidelijk of een bedrag is afgeschreven of juist bijgeschreven. Ook je makkelijker zoeken binnen dit overzicht. Je leest hier de antwoorden op de meestgestelde vragen over je nieuwe rekeningoverzicht.

1. Wat zie ik bij 'Bij & Af'?

Als je in je algemene overzicht in Mijn SNS een rekening aanklikt, kom je op het overzicht van die rekening. Hier zie je, op datum, alle bij- en afschrijving van deze rekening. Je scrolt eenvoudig door het hele overzicht, ziet welke betalingen er zijn gedaan en voor welk bedrag.

2. Waar vind ik meer informatie over een bij- of afschrijving?

Als je op de bij- of afschrijving klikt, dan zie je een venster met meer details over die betaling. En je ziet ook wat je nog meer kunt doen. Zoals een pdf downloaden of vergelijkbare betalingen bekijken of opnieuw betalen.

3. Hoe kan ik bepaalde bij- of afschrijvingen opzoeken?

Dat kan met de zoekbalk in het tabblad 'Bij & Af'. Ook zijn er filters om het zoeken makkelijker te maken. Je kunt zoeken op naam, omschrijving, rekeningnummer,  datum of bedrag. Zoek je per datum? Dan kun je kiezen voor vorige week, vorige maand of de vorige drie maanden. Of een door jou gekozen periode.

4. Tot hoe ver terug kan ik mijn bij- en afschrijvingen bekijken in Mijn SNS?

In Mijn SNS zie je bij- en afschrijvingen op je rekeningen tot 24 maanden terug

Tip: Gebruik je afschriften die ouder zijn dan 2 jaar, bijvoorbeeld voor een belastingaangifte? Download dan elk jaar je bij- en afschrijvingen en sla ze op. Zo kun je straks ook verder dan 24 maanden terugkijken en hoef je niet te betalen voor een kopie van een afschrift.

5. Hoe kan ik mijn bij- en afschrijvingen van een rekening downloaden?

Je kunt ze downloaden door bij het zoeken in het tabblad Bij & af 'transacties downloaden' aan te klikken. Je komt dan in een scherm waar je meer details kunt instellen en welke periode je wilt downloaden. Bijvoorbeeld vorige week, maand of de vorige drie maanden. Of een door jou gekozen periode.Je kunt je overzichtopslaan als CSV, CSV2004 of als PDF. Ook kun je transacties downloaden bij het tabblad 'Details'.

5. Waar zie ik mijn ingeplande overboekingen en incasso's?

Bij 'Toekomst' zie je welke overboekingen en incasso’s gepland staan voor de komende twee weken. Ook kun je hier een nieuwe overboeking inplannen.

6. Waar kan ik iets aanpassen voor de rekening?

Bij 'Zelf regelen' zie je wat je allemaal zelf kunt aanpassen en instellen voor je rekening. Ook vind je hier eigenschappen van de rekening zelf, zoals de rekeninghouder, welke rente bij de rekening hoort en productvoorwaarden.

7. Waar zie ik mijn ingeplande overboekingen en incasso's?

Bij het tabblad 'Toekomst' zie je welke overboekingen en incasso’s gepland staan voor de komende 2 weken. Ook kun je hier een nieuwe overboeking inplannen.

8. Waar kan ik iets aanpassen voor mijn rekening?

Bij het tabblad Details' zie je wat je allemaal zelf kunt aanpassen en instellen voor je rekening. Zo kun je incasso’s van deze rekening beheren, je adresboek en ingeplande overboekingen bekijken. Of seintjes instellen, een kredietlimiet aanvragen of transacties downloaden. Ook vind je hier eigenschappen van de rekening zelf, zoals de rekeninghouder, welke rente bij de rekening hoort en de productvoorwaarden.

Inloggen op Mijn SNS

Inloggen op Mijn SNS

Log in op Mijn SNS en bekijk hoe overboeken werkt.
Waar kunnen we je bij helpen?

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag? Kijk dan even op onze klantenservice pagina. Bel ons of stuur ons een bericht. We helpen je graag.