Stap voor stap een nieuw Mijn SNS

Je internetbankieromgeving wordt vernieuwd. Dat doen we stukje bij beetje. Zodra er iets klaar is, kun je dat meteen gebruiken.

Wat is er nieuw?

Goed te gebruiken op je mobiel

De nieuwe Mijn SNS is ‘responsive’. Dat betekent dat ie het op elk apparaat goed doet. Of dat nu een pc, laptop, tablet of mobiel is. Het blijft goed leesbaar en bruikbaar.

Een nieuwe ‘look’

De vormgeving is aangepast, het ziet er dus allemaal net wat anders uit.

Handiger in gebruik

Het gebruik is simpeler gemaakt. Ga je bijvoorbeeld geld overboeken? Dan zie je alleen de dingen die daarmee te maken hebben. En je krijgt handige tips over wat je aan het doen bent. Ben je klaar? Dan kom je vanzelf weer op de overzichtspagina.

Probeer het zelf

Je kunt alvast een deel van de nieuwe Mijn SNS-omgeving uitproberen: overboeken binnen Europa. Dat werkt zo: Als je inlogt op Mijn SNS, zie je dat je kunt kiezen voor de nieuwe Mijn SNS. Je kunt je betaling in de nieuwe omgeving ook ondertekenen en versturen door een QR-code te scannen met de SNS Mobiel Bankieren app. Natuurlijk zie je deze betaling ook meteen in de ‘reguliere’ versie. Nadat we alle onderdelen voor ‘overboeken’ klaar hebben, zetten we dit meteen in Mijn SNS en hoef je niet meer te kiezen tussen de nieuwe en reguliere versie.

Handig!

Je kunt vanuit het nieuwe overboeken-deel makkelijk terug naar de reguliere Mijn SNS-versie. Bijvoorbeeld om iets te doen wat nog niet in de nieuwe kan. Je hoeft niet opnieuw in te loggen.

Klaar en in gebruik

Dit is inmiddels vernieuwd en al in gebruik:

  • Inloggen met de mobiele app en QR-code
  • Het inlogscherm ziet er anders uit
  • Je digipaslimiet verhogen of verlagen
  • Een periodieke overboeking instellen
  • Extra aflossen op je hypotheek
  • Je inlogmiddelen beheren
  • Overboeken naar een bankrekening in alle SEPA-landen
Goed om te weten: Als je de nieuwe Mijn SNS gebruikt, wordt je overboeking al zo veel mogelijk als Instant Payments verwerkt.

Vragen over nieuwe Mijn SNS

Hoe kan ik de nieuwe Mijn SNS gaan gebruiken?

Je hoeft niets extra te doen om de nieuwe omgeving te gebruiken. We zetten de nieuwe omgeving in delen live in je bestaande Mijn SNS. Je ziet de nieuwe omgeving langzaam de oude omgeving vervangen.

Blijft het inloggen hetzelfde?

Je kunt nog steeds inloggen met je digipas en digicode. Maar inloggen kan nu ook door met de SNS Mobiel Bankieren app een QR-code in het inlogscherm van Mijn SNS te scannen.

Goed om te weten: In de nieuwe omgeving kun je ook betaalpdrachten bevestigen met de app en een QR-code

Bekijk de nieuwe versie

Bekijk de nieuwe versie

Log in op Mijn SNS en probeer de nieuwe versie uit.

Terug naar boven