Dit vinden we normaal

Bankieren levert je echt wat op. Bijvoorbeeld met SNS Combinatievoordeel. Dat is een van onze 4 beloften. En daar mag je ons aan houden. Want als je iets belooft, dan moet je het ook doen.

We zorgen dat bankieren je echt wat oplevert

Zo krijg je SNS Combinatievoordeel als je je betaalrekening bij ons regelmatig gebruikt en combineert met andere producten. Hiermee profiteer je van voordelen, zoals rentekorting bij een SNS Hypotheek.

Bij SNS Betalen krijg je rente over je saldo tot € 5.000 en zijn veel van je aankopen 30 dagen verzekerd tegen schade verlies en diefstal.

En wil je hypotheekadvies? Dan nemen we verschillende hypotheekaanbieders hierin mee. Zodat je een hypotheek krijgt die echt bij je past.

We spreken altijd heldere taal

We spreken gewonemensentaal, geen ingewikkelde bankentaal. Dat maakt bankieren voor jou een stuk makkelijker. Vind je onze communicatie toch niet duidelijk? Dan leggen we graag uit wat we bedoelen.

We geven een seintje als het voor jou beter kan

We snappen dat je niet elke dag bezig bent met bankzaken. Dus geven we je een seintje als we denken dat het voor jou beter kan. Zo laten we je het weten als het voordeliger is om naar een andere betaal- of spaarrekening van ons over te stappen. En checken we met SNS Hypotheek Looptijdservice elk jaar op een paar punten of je hypotheekrente misschien omlaag kan.

Zo werken de seintjes

We maken Nederland financieel steeds slimmer

We zetten ons in om de financiële kennis van Nederland te verbeteren. Zodat iedereen meer inzicht heeft in zijn geldzaken en meer overzicht. Zo leren we kinderen omgaan met geld met het lesprogramma ‘Eurowijs’. En helpen we ouderen bij online bankieren met de workshop ‘Webwijs’.
Rentekorting bij een SNS Hypotheek

Rentekorting bij een SNS Hypotheek

Met SNS Combinatievoordeel profiteer je van korting op je vaste hypotheekrente.
Verandert je financiële situatie?

Verandert je financiële situatie?

Levensgebeurtenissen zoals samenwonen of gezinsuitbreiding hebben invloed op je geldzaken. Kijk wat er voor jou verandert.
Terug naar boven