Slimme Seintjes van SNS

We snappen dat je niet de hele dag bezig bent met je bankzaken. Daarom krijg je een seintje op momenten die voor jou handig zijn. Bijvoorbeeld als je salaris gestort is, of als we op het punt staan om een incasso af te schrijven. Maar ook als je hypotheekrente omlaag kan.

SNS Compleet of SNS Basis

Bij je betaalrekening kun je zelf seintjes instellen die je handig vindt. Je krijgt dan per e-mail of sms een seintje als je saldo verandert. Bijvoorbeeld als je salaris gestort is, je saldo onder een bepaald bedrag komt of als we op het punt staan om een incasso af te schrijven. Bekijk alle seintjes van je betaalrekening

SNS Hypotheek Looptijdservice

Heb je een SNS Hypotheek? Dan krijg je er standaard SNS Hypotheek Looptijdservice bij. Daarmee krijg je elk jaar een seintje of je hypotheekrente misschien omlaag kan. En elke 2 jaar nodigen we je uit voor een gratis onderhoudsgesprek. Daarin checken we samen of je hypotheek nog bij je past.
Meer over SNS Hypotheek Looptijdservice

Verzekeringen

Heb je via ons een autoverzekering, reisverzekering of woonhuisverzekering? Dan kun je rekenen op een paar slimme seintjes. Denk aan handige tips voor als er storm op komst is. Of een berichtje als je misschien oververzekerd bent.
Check alle verzekeringsseintjes

Krijg ik vanzelf een seintje?

Bij SNS Hypotheek Looptijdservice en de SNS Autoverzekering krijg je vanzelf een seintje, daar hoef je niets voor te doen. Bij je betaalrekening wel. Daar stel je in Mijn SNS of met de mobiel bankieren app eenvoudig seintjes in die jij handig vindt.

Financiƫle rust

We willen dat iedereen in Nederland zich financieel onbezorgder voelt. Om te beginnen onze eigen klanten. Alleen een betaalrekening, spaarrekening of hypotheek aanbieden, is dan niet genoeg. Met de Slimme Seintjes van SNS krijg je meer grip op je geld en meer financiƫle rust.

Meteen instellen?

Meteen instellen?

Regel je seintjes in Mijn SNS.
Bij ons krijg je een seintje of je hypotheekrente misschien omlaag kan

Bij ons krijg je een seintje of je hypotheekrente misschien omlaag kan

Lees meer over de voordelen van de SNS Hypotheek Looptijdservice.