Werken aan gezonde geldkeuzes op Skills the Finals 2024

Als maatschappelijk partner van WorldSkills Netherlands is SNS prominent aanwezig op Skills the Finals 2024. Dit mega-event draait om vakwedstrijden: honderden mbo-studenten maken onderling uit wie de beste schilder, kapper, stukadoor, bloemschikker, etc. van Nederland is. SNS gaat tijdens het event het gesprek aan met jongvolwassenen over gezonde geldkeuzes.

Waardering en beroepstrots

Op 21 en 22 maart vieren zo’n 35.000 bezoekers Skills the Finals 2024 in de Brabanthallen in Den Bosch. Dit evenement is bedoeld om de waardering en beroepstrots onder jonge vakmensen en ondernemers een extra zetje te geven. Naast vakwedstrijden in zo’n 90 disciplines, oriënteren jongeren zich tijdens Skills the Finals op belangrijke keuzes in hun leven en loopbaan.

Luisteren naar de nieuwe generatie

SNS is aanwezig op Skills the Finals 2024 met een paviljoen van 100m2, op een centrale plek. Daar vragen we, samen met onze partners, actief en laagdrempelig aandacht voor slimme geldkeuzes. Het SNS-paviljoen is de ideale plek om met elkaar in gesprek te gaan over gezond financieel gedrag en maatschappelijke impact. SNS wil luisteren naar de nieuwe generatie om te horen hoe zij kijken naar geldzaken, wat zij van een bank verwachten en wat ze nodig hebben om alles uit hun leven en loopbaan te halen. Zo leren we ook de nieuwe generatie vakmensen beter kennen en begrijpen.

SNS bij Skills the Finals

Op deze pagina lees je alles over onze activiteiten tijdens Skills the Finals 2024, over context en achtergronden en over onze maatschappelijke impact. Meer weten? Neem contact op met strategisch adviseur Sebastiaan de Kroon van SNS.

Actueel

Terugblik SNS-paviljoen op Skills The Finals

Twee dagen lang stond SNS met een eigen paviljoen op Skills The Finals. Honderden scholieren, studenten, ouders, docenten, jongerenvertegenwoordigers en ondernemers brachten een bezoek aan het SNS Paviljoen voor een goed gesprek over gezonde geldkeuzes.

Lees het verslag

SNS op Skills the Finals: werken aan gezonde geldkeuzes

SNS is als maatschappelijk partner aanwezig op Skills the Finals. Daar gaan we met jongeren in gesprek over gezonde geldkeuzes. SNS Directeur Angela Eijlander en Strategisch Adviseur Sebastiaan de Kroon vertellen waarom we dit doen.

Lees het interview

SNS en WorldSkills Netherlands
SNS is maatschappelijk partner van WorldSkills Netherlands. Wat willen beide partijen bereiken met deze samenwerking?
Lees meer

Onze maatschappelijke impact
Bij SNS vinden we dat iedereen de kans moet krijgen om te groeien in het leven. Daarom luisteren we naar de stem van jongvolwassenen.
Lees meer

Onze partners op Skills the Finals

Op het SNS-paviljoen geven we onze partners de ruimte om met jongvolwassenen in gesprek te gaan over zaken die zij belangrijk vinden. De volgende partijen zijn bij ons te gast:

  Position paper Kansengelijkheid

  Position paper Kansengelijkheid

  Lees het statement waarin SNS positie inneemt op het thema kansengelijkheid.
  SNS Raad van Toekomst

  SNS Raad van Toekomst

  Lees alles over de Raad van Toekomst van SNS en maak kennis met de leden.