Jij staat voorop bij ons

Loop jij rond met vragen over je financiën? Onze deur staat voor je open en iedereen is welkom. En je hoeft geen enorm vermogen te hebben om onze aandacht te krijgen. Vertel ons je plannen en wat je wil bereiken in je leven. Zo leren wij de mens achter de cijfers kennen. En kunnen we je helpen met het realiseren van je doelen. Eerst de mens, dan het geld.

Wat mag je verwachten van ons?

Wij zijn de bank die de moeite neemt om naar je te luisteren, die begrijpt wat je uit het leven wil halen. En we helpen je verder. Maar hoe dan? Nou zo:

Een persoonlijke aanpak: In de SNS Winkel maken we kennis met jou en jouw plannen. Daarna kun je altijd persoonlijk bij iemand terecht met je vragen.

Met een concreet plan waarmee je aan de slag kunt: Als we weten wie je bent en wat je wil, dan bekijken we daarna samen hoe we je kunnen helpen. En dat maken we meteen concreet voor je.

Een vrijblijvend gesprek zonder dat je ergens aan vast zit: We gaan eerst vrijblijvend met elkaar in gesprek. Over wat je belangrijk vindt en wat je plannen zijn. Zo’n 1e gesprek kost je niks en je zit dus nergens aan vast.

Mohamed el Morabet

‘We werken met geld, maar het gaat niet altijd om geld’

Mohamed el Morabet (groeicoach bij SNS Den Haag): ‘Een Poolse klant van mij werd onderbetaald voor het werk wat hij deed. Ik hielp hem om z’n eigen bedrijf op te starten. Zodat hij aan de slag kon voor een eerlijk uurloon en onder de juiste arbeidsomstandigheden.

'Door deze meneer vierden we de feestdagen samen en niet door de telefoon'

Een tijd later kwam ik hem tegen en gaf hij me een knuffel die door merg en been ging. Zijn kinderen vroegen: ‘Papa, wie is dat?’ En hij zei: ‘Door deze meneer vieren we nu de feestdagen samen en niet door de telefoon.’ 

Dat is voor mij ‘Eerst de mens. Dan het geld’

Vragen waarvoor je bij ons terechtkunt

Kies zelf: hoe wil je contact?

Je kunt altijd binnenlopen in een van onze winkels. Maar bellen, mailen of beeldbellen kan natuurlijk ook. We zijn er voor je, op jouw manier en wanneer het jou uitkomt.

Maak een afspraak

Vul je gegevens in en we bellen je binnen 2 werkdagen terug om een afspraak in te plannen. Je kunt dan kiezen of je naar de winkel komt of liever wilt beeldbellen.

Vind een SNS Winkel

Vul in de winkelzoeker je postcode of woonplaats in en vind een SNS Winkel bij jou in de buurt.

Bel ons

Klantenservice: 030 - 633 30 00

Op werkdagen van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 16 uur

Meteen de juiste persoon aan de lijn? Bekijk alle telefoonnummers

Stuur ons een bericht

06 - 13 19 22 66

We reageren zo snel mogelijk. Iedere werkdag van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 16 uu