Jij staat voorop bij ons

Loop jij rond met vragen over je financiën? Onze deur staat voor je open en iedereen is welkom. En je hoeft geen enorm vermogen te hebben om onze aandacht te krijgen. Vertel ons je plannen en wat je wil bereiken in je leven. Zo leren wij de mens achter de cijfers kennen. En kunnen we je helpen met het realiseren van je doelen. Eerst de mens, dan het geld.

Oeps! Geen video

Je kunt de video over dit onderwerp niet kijken omdat je een vereiste cookie hebt uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op youtube.com

Wat mag je verwachten van ons?

Wij zijn de bank die de moeite neemt om naar je te luisteren, die begrijpt wat je uit het leven wil halen. En we helpen je verder. Maar hoe dan? Nou zo:

Een persoonlijke aanpak: In de SNS Winkel maken we kennis met jou en jouw plannen. Daarna kun je altijd persoonlijk bij iemand terecht met je vragen.

Met een concreet plan waarmee je aan de slag kunt: Als we weten wie je bent en wat je wil, dan bekijken we daarna samen hoe we je kunnen helpen. En dat maken we meteen concreet voor je.

Een vrijblijvend gesprek zonder dat je ergens aan vast zit: We gaan eerst vrijblijvend met elkaar in gesprek. Over wat je belangrijk vindt en wat je plannen zijn. Zo’n 1e gesprek kost je niks en je zit dus nergens aan vast.

Vragen waarvoor je bij ons terechtkunt

Kies zelf: hoe wil je contact?

Je kunt altijd binnenlopen in een van onze winkels. Maar bellen, mailen of beeldbellen kan natuurlijk ook. We zijn er voor je, op jouw manier en wanneer het jou uitkomt.

Maak een afspraak

Vul je gegevens in en we bellen je binnen 2 werkdagen terug om een afspraak in te plannen. Je kunt dan kiezen of je naar de winkel komt of liever wilt beeldbellen.

Vind een SNS Winkel

Vul in de winkelzoeker je postcode of woonplaats in en vind een SNS Winkel bij jou in de buurt.

Bel ons

Klantenservice: 030 - 633 30 00

Op werkdagen van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 16 uur.

Meteen de juiste persoon aan de lijn? Bekijk alle telefoonnummers

Stuur ons een bericht

06 - 13 19 22 66

We reageren zo snel mogelijk. Iedere werkdag van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 16 uur.