Beloften waaraan je ons mag houden

We snappen dat je van een bank meer verwacht dan alleen een betaalrekening, spaarrekening of hypotheek. Daarom doen we je 4 beloften. Met als doel dat jij je financieel onbezorgder voelt.

Onze 4 beloften

  • We spreken altijd heldere taal
  • We zorgen dat bankieren je echt wat oplevert
  • We geven een seintje als het voor jou beter kan
  • We maken Nederland financieel steeds slimmer

Zo maken we onze beloften waar

We spreken altijd heldere taal

We spreken gewonemensentaal, geen ingewikkelde bankentaal. Dat maakt bankieren voor jou een stuk makkelijker. Vind je onze communicatie toch niet duidelijk? Dan leggen we graag uit wat we bedoelen.

We zorgen dat bankieren je echt wat oplevert

Bankieren bij ons levert je echt wat op. Bij onze betaalrekening krijg je rente over je saldo tot € 5.000, zijn veel van je pinaankopen 30 dagen verzekerd bij schade, verlies en diefstal en kun je 3 dagen per maand rood staan tot € 2.500 zonder rente te betalen.

Een tweede pas is gratis én je krijgt SNS Combinatievoordeel: heb je naast een betaalrekening bijvoorbeeld ook een hypotheek, dan belonen we dat met korting.
Check waarop je kunt besparen

We geven een seintje als het voor jou beter kan

Wij doen er alles aan om onze klant tevreden te stellen. Jij blij, wij blij. En omdat we snappen dat je er niet blij van wordt om de hele dag met je bankzaken bezig te zijn, doen wij dat voor je. En geven we je slimme seintjes. Bijvoorbeeld als je saldo op een bepaald niveau komt of als je salaris is gestort.

We laten het je weten als het voordeliger is om naar een andere betaal- of spaarrekening over te stappen. Elk jaar kijken we samen of je hypotheekrente omlaag kan.

En als het financieel onverhoopt tegenzit, doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je financieel snel weer een beetje lekkerder in je vel zit.
Zo werken de seintjes

We maken Nederland financieel steeds slimmer

Meer kennis en inzicht over geldzaken betekent meer financieel zelfvertrouwen. Daarom zetten we ons in om je financiële kennis te verbeteren, van jong tot oud. Zoals met het lesprogramma ‘Eurowijs’.

Voor mensen ‘die nog een tijdje moeten’ organiseren we pensioenworkshops. En we helpen ouderen bij online bankieren met de workshop ‘Webwijs’. Ons Huishoudboekje helpt je om nog meer inzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven.

En verandert er iets in je leven? Bijvoorbeeld omdat je je eerste huis gaat kopen, je gaat samenwonen of scheiden? Dan helpen we je graag op weg met tips, tools en handige informatie om alles goed te regelen, geldzorgen te voorkomen en financiële rust te houden.
Tips en tools voor jouw situatie