We adviseren niet alleen hypotheken van onszelf

Ben je op zoek naar een hypotheek met een scherpe rente die écht bij je past? Bij ons kies je uit meerdere hypotheekaanbieders. Zo hebben we altijd een hypotheek die goed aansluit bij jouw persoonlijke situatie, mét scherpe rente. Of je nou voor het eerst een huis koopt, een ander huis wil kopen óf je hypotheek wil oversluiten.

Meerdere aanbieders, da’s handig!

Je gaat een hypotheek vaak voor een lange tijd aan. Het is daarom belangrijk dat de hypotheek qua voorwaarden goed aansluit bij jouw persoonlijke situatie. En dat je een hypotheek met scherpe rente hebt, waarmee je je maandlasten zo laag mogelijk houdt. Of je ‘m nou 10, 20 of 30 jaar vastzet. Kunnen kiezen uit meerdere aanbieders is dan een groot voordeel. Zo krijg je een hypotheek die bij je past, met een scherpe rente.

Waar krijg jij de scherpste rente?

Ben je benieuwd welke van onze aanbieders een scherpe rente voor jou heeft? Je checkt ’t in een paar eenvoudige stappen.
Bereken jouw top 3 rentes

Hoeveel kun je maximaal lenen?

Misschien wil je graag een huis kopen, maar weet je nog niet hoeveel je ongeveer kunt lenen. Bereken dan eerst eenvoudig je maximale hypotheek en bereken daarna jouw top 3 rentes.
Bereken jouw maximale hypotheek

Je hypotheek oversluiten

Ook als je geen verhuisplannen hebt, kan het door de lage hypotheekrente gunstig zijn om je hypotheek over te sluiten. Benieuwd of jij mogelijk kunt besparen ? Check ’t snel met de SNS Oversluitcheck.
Naar de SNS Oversluitcheck

Beeldbellen: een hypotheekgesprek vanuit huis

Soms is het handiger als je niet naar een SNS Winkel hoeft te komen voor een hypotheekgesprek. Vanwege het coronavirus, bijvoorbeeld. Of als je geen oppas kunt vinden. Met beeldbellen bespreek je je woonwensen met je adviseur, maar dan via je laptop, pc, tablet of smartphone. Makkelijk én veilig.

Liever een afspraak in de winkel?

Liever een afspraak in een van onze winkels? Dat kan natuurlijk ook. Bij het maken van de afspraak kun je aangeven hoe en waar je een afspraak met ons wil maken.

Afspraak met SNS Adviseur

Afspraak met SNS Adviseur

Stel je hypotheekvragen aan een SNS adviseur. In de winkel of door te beeldbellen. Het oriëntatiegesprek is gratis.
Andere vraag?

Andere vraag?

Bel, app of mail ons voor een antwoord op je vraag. Of kom langs in een SNS Winkel.Terug naar boven