Waarom beleggen bij SNS?

Omdat je bij ons keuze hebt waarin je belegt. En of je een mixfonds kiest met een bepaald risico, of zelf 1 of meer fondsen kiest. Je profiteert van de kennis en ervaring van de fondsbeheerders die je inleg spreiden en voor het fonds handelen op de beurs.

Waarom beleggen bij SNS?

Welke vorm je ook kiest, beleggen bij SNS betekent in ieder geval:

  • Goedgespreide beleggingsfondsen
  • Geen minimale of maximale inleg, jij bepaalt
  • Online 24/7 inzicht in je rendement
  • Je profiteert van de kennis en ervaring van experts die je inleg goed spreiden
  • Je kunt je beleggingen per de volgende dag verkopen*

*Bij het ASN Groenprojectenfonds en bij het ASN-Novib Microkredietfonds kunnen er periodes zijn dat je niet kunt instappen of niet kunt uitstappen.

SNS Doelbeleggen of SNS Beleggingsrekening

Bij SNS kun je kiezen tussen 2 beleggingsproducten: SNS Doelbeleggen of de SNS Beleggingsrekening.

SNS Doelbeleggen

Bij SNS Doelbeleggen kies je uit 5 goed gespreide mixfondsen met ieder een eigen risicoprofiel en kun je een doelbedrag instellen dat je wil bereiken. De Doelplanner helpt je uit te rekenen hoe je daar komt en geeft je inzicht in hoe de rendementen zouden kunnen verlopen.

SNS Beleggingsrekening

Bij de SNS Beleggingsrekening heb je keuze uit 12 beleggingsfondsen, die je met elkaar kunt combineren. Zo stel je zelf je portefeuille samen, terwijl experts zorgen voor een goede spreiding binnen de fondsen.
Welk beleggingsproduct kies je?

100% duurzaam beleggen

Je belegt bij ons in de ASN Duurzame Mixfondsen. Daarmee beleg je met respect voor mens, milieu en natuur. Een ASN beleggingsfonds belegt in bedrijven, overheden en projecten die mens, dier en natuur respecteren.

Goed om te weten: Je belegging kan meer waard worden, maar ook in waarde dalen. In de Essentiële Beleggersinformatie en op de pagina's van de afzonderlijke fondsen lees je meer over de kenmerken en risico’s.

Goed geregeld bij SNS

Ben je klant bij ons? Dan is het makkelijk dat je je bankzaken en je beleggingen allemaal terug kunt vinden in Mijn SNS.

Altijd toegang in Mijn SNS

In Mijn SNS zie je de waarde van je beleggingen. Heb je je geld onverwacht toch nodig? Dan kun je altijd wat van je beleggingen verkopen.

Als je even niet belegt, dan krijg je over het saldo op je beleggingsrekening NaN % rente. Dat is de variabele rente die geldt vanaf [error]. Deze kan net gewijzigd zijn.

We zijn er voor je

Heb je een vraag? Bij ons hoef je nooit lang op een antwoord te wachten. Als je ons belt, krijg je meteen een medewerker aan de lijn: geen keuzemenu, wel persoonlijke aandacht.

Bedankt voor de fijne #klantenservice @SNSbank.
Reactie van LucciDEsign op Twitter

Beginnen met beleggen?

Begin je met beleggen, dan kan SNS Doelbeleggen een goede keuze zijn. Bepaal je doelbedrag en kies over hoeveel jaar je dat wilt behalen. Maak een keuze uit 1 van de 5 ASN Duurzame Mixfondsen en we berekenen hoeveel we verwachten dat je moet inleggen om je doel te kunnen halen. Meer weten voor je begint? Lees dan onze pagina's voor beginnende beleggers

Goed om te weten

De koersen hangen af van ontwikkelingen op de beurs. Je belegging kan meer waard worden, maar ook in waarde dalen. In de Essentiële Beleggersinformatie (EBi) en op de pagina’s van de afzonderlijke fondsen lees je meer over de kenmerken en risico’s van de fondsen.

Welk beleggingsproduct kies je?

Welk beleggingsproduct kies je?

Bekijk hoe je wilt beleggen: met SNS Doelbeleggen of de SNS Beleggingsrekening.
Alle beleggingsfondsen op een rij

Alle beleggingsfondsen op een rij

Bekijk het overzicht en de koersen van de 11 duurzame beleggingsfondsen.
Terug naar boven