Waarom beleggen bij SNS?

Omdat je bij ons geen bakken met geld hoeft te hebben om te kunnen beleggen. Je belegt al vanaf € 20. En de fondsbeheerder houdt de beurzen voor je in de gaten. Beginnen met beleggen is eenvoudig bij SNS.

Beleggen met een doel

Je wilt natuurlijk weten wat je kunt verwachten als je gaat beleggen. Daar helpen we je bij. In de Doelplanner geef je op tot wanneer je wilt beleggen en tot welk bedrag je je geld wilt laten groeien.

De Doelplanner berekent hoeveel je volgens onze verwachting per maand of in 1 keer moet inleggen om dat doel te kunnen halen. Je ziet ook hoeveel je belegging waard kan worden als het veel beter of minder goed gaat dan verwacht. Je weet dus ongeveer hoeveel risico je loopt.

Pas aan wanneer je wilt

Je kunt op ieder moment zien wat het geschatte eindbedrag is. Is het lager dan verwacht? Dan kun je je inleg aanpassen.

Vergelijk beleggen en sparen

Beleggen is door het beleggingsrisico heel wat anders dan sparen. De keuze is aan jou. Voor jouw overzicht berekent de Doelplanner de opbrengst die je met sparen zou kunnen bereiken, als de rente gelijk blijft.

100% duurzaam beleggen

Je belegt bij ons in de ASN Duurzame Mixfondsen. Daarmee beleg je met respect voor mens, milieu en natuur. Een ASN beleggingsfonds belegt in bedrijven, overheden en projecten die mens, dier en natuur respecteren.

Wat beginnende beleggers ons vroegen

Moet ik dan de beurs in de gaten houden?

Nee, met SNS Doelbeleggen is dat niet nodig. Je checkt gewoon de Doelplanner in Mijn SNS en je weet of je met je belegging op koers ligt. Ook kun je instellen dat je een seintje krijgt als het erop lijkt dat je je doel niet haalt.

Loop ik veel risico?

Je kunt zelf kiezen hoeveel risico je loopt. Ben je een voorzichtige belegger? Of loop je graag wat meer risico om kans te maken op een hogere opbrengst? Maak een keuze uit 1 van de 5 fondsen met een laag tot hoog risico. Je kunt altijd een ander fonds kiezen.

Goed geregeld bij SNS

Ben je klant bij ons? Dan is het makkelijk dat je je bankzaken en je beleggingen allemaal terug kunt vinden in Mijn SNS.

Altijd toegang in Mijn SNS

In Mijn SNS zie je de waarde van je beleggingen. Heb je je geld onverwacht toch nodig? Dan kun je altijd wat van je beleggingen verkopen.

Als je even niet belegt, dan krijg je over het saldo op je beleggingsrekening 0,04 % rente. Dat is de variabele rente die geldt vanaf 13-11-2019. Deze kan net gewijzigd zijn.

We zijn er voor je

Heb je een vraag? Bij ons hoef je nooit lang op een antwoord te wachten. Als je ons belt, krijg je meteen een medewerker aan de lijn: je komt dus niet eerst in een keuzemenu.

Bedankt voor de fijne #klantenservice @SNSbank.
Reactie van LucciDEsign op Twitter

Begin ook met beleggen

Beginnen met beleggen is makkelijk bij ons. Bepaal het doelbedrag dat je graag wilt en kies wanneer je dat wilt halen. Maak een keuze uit 1 van de 5 ASN Duurzame Mixfondsen en we berekenen hoeveel we verwachten dat je moet inleggen om je doel te kunnen halen.

Probeer het nu

SNS Doelbeleggen aanvragen

SNS Doelbeleggen aanvragen

Vul de Doelplanner in. Je kiest een van de duurzame ASN-fondsen. Daarna vraag je meteen SNS Doelbeleggen aan.
Zo werkt een beleggingsfonds

Zo werkt een beleggingsfonds

Een beleggingsfonds belegt het geld van een grote groep beleggers en spreidt zo het risico.
Terug naar boven