Controle houden op je uitgaven

Veilig bankieren als je ouder wordt: dat is óók zelf goed de controle houden over je rekening. Met attenties bijvoorbeeld, of het verlagen van je paslimiet. We leggen de mogelijkheden graag uit.
Controle houden op je uitgaven

Attenties instellen

Wil je het weten als je saldo op je rekening verandert? Stel dan een attentie in. Dan sturen we je een e-mail of een sms als er iets op je rekening gebeurt.

Handig, omdat je niet steeds hoeft in te loggen om te weten of er een transactie is geweest. En je het meteen weet als er iets op je rekening gebeurt.

Attenties instellen

Je paslimiet verlagen

Je kunt bij SNS met je pas standaard tot € 1.000 contant geld opnemen bij een geldautomaat. En standaard mag je met je pas tot € 2.500 betalen in een winkel.

Vind je dit bedrag te hoog, ook met het oog op misbruik? Dan kun je de limiet op je pas verlagen. Zo loop je minder risico dat er grote bedragen worden afgeschreven, mocht er een keer iets gebeuren.

De paslimiet verlagen kan alleen in een winkel van SNS. We helpen je daar graag.

Zoek een SNS Winkel

Controleer je rekeningen


Af en toe zelf inloggen op Mijn SNS is een goede manier om controle te houden over je uitgaven. Je kunt je rekenafschriften downloaden en eventueel printen om uitgaven te vergelijken.

Zo zie je beter of je betalingen kloppen. En of bedrijven ineens meer afschrijven omdat bijvoorbeeld je voordelige abonnementsperiode is afgelopen. Weten wat je maandelijks aan wie betaalt, zorgt voor veel overzicht.

Inloggen op Mijn SNS

Fraude melden


Gebeurt er iets op je rekening wat je niet logisch vindt? Of gebeurt er iets waarvan je zeker weet dat het niet klopt? Neem dan meteen contact op met SNS. We helpen je graag zo snel mogelijk verder om te kijken wat er aan de hand is.

Fraude en incidenten melden

Online bankieren met Mijn SNS

Online bankieren met Mijn SNS

Met Mijn SNS regel je al je bankzaken online. Op je pc, smartphone of tablet.
Ouder worden

Ouder worden

Als je ouder wordt, wil je rustig blijven wonen en zo min mogelijk zorgen hebben over financiën.