Eerst de mens. Dan het geld.

Wij zijn de bank die mensen voorop stelt. Dat doen we al 200 jaar. Raar dat een bank niet geld op 1 heeft staan? Wij vinden van niet.

Geld is maar papier. Of plastic. Cijfers op een scherm. Geld wordt pas leuk als je er mensen wat mee laat doen. Geld is een middel om mensen te laten groeien. Daarom eerst de mens. Dan het geld.

Oeps! Geen video

Je kunt de video over dit onderwerp niet kijken omdat je een vereiste cookie hebt uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op youtube.com

We geloven niet in kantoren sluiten. Wel in deuren openen.

In tegenstelling tot andere banken die veel kantoren sluiten, hebben wij nog gewoon winkels. We noemen het winkels, omdat je er gemakkelijk even binnen kunt lopen voor een praatje. Dat vinden wij nou belangrijk.

We spreken mensentaal. Geen bankentaal.

Onze collega’s hebben kennis van zaken. Maar wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat zij die kennis goed op jou kunnen overbrengen. In gewone mensentaal, zonder onnodig dure en onbegrijpelijke woorden.

We geloven in een speciale behandeling voor iedereen.

Bij ons zul je nooit een voorkeursbehandeling krijgen als je méér vermogen hebt. Bij ons krijgt iedereen evenveel aandacht. We luisteren naar je en maken samen met jou een plan om je wensen werkelijkheid te laten worden. Eerst de mens. Dan het geld.

We geloven niet in langeafstandsrelaties. Daarom is er altijd een winkel in de buurt.

Hoe dichter je bij iemand staat, des te beter je diegene kunt helpen, vinden wij. Daarom is er altijd een SNS Winkel bij jou in de buurt, met medewerkers die snappen waar je vandaan komt. Letterlijk en figuurlijk.

Jij staat centraal.

Dat is niet nieuw. Al 200 jaar staan we naast mensen. Toen hielpen we de gewone burger vooruit. Het zit in ons DNA: de zelfredzaamheid bevorderen, mensen laten groeien. Ook nu zetten we de kracht van mensen en hun groei centraal.

Groei door aandacht.

Mensen zijn gemaakt om te groeien. En wij zijn er om ze daarbij te helpen. Met persoonlijke aandacht. We geloven dat groei pas mogelijk wordt als we ons eerst verdiepen in de mens achter de cijfers.

Wat zijn jouw dromen en ambities? Wil je een huis kopen? Of eerder stoppen met werken? Bij ons draait het om jou en het bereiken van je doelen. Die aandacht voor jou en je groei noemen we groeicoaching.

Meer over groeicoaching

Onze beloften aan jou.

Dat het bij ons in de eerste plaats om jou gaat, zie je ook terug in onze 4 klantbeloften:

  • Je krijgt bij ons persoonlijke aandacht
  • Het draait om jouw belang
  • Ons partnernetwerk staat voor je klaar
  • Jouw ontwikkeling is ons doel

Lees hoe we dat doen.

Wat is jouw doel?

Wat is jouw doel?

Je eerste huis kopen? Vermogen opbouwen? Je groeicoach helpt je op weg.