Voorwaarden SNS Woonhuisverzekering

Wat verzeker je met de SNS Woonhuisverzekering? In de voorwaarden staat precies welke schade wel en niet wordt vergoed. Je leest er ook hoe het schadebedrag wordt bepaald.

Wil je een SNS Woonhuisverzekering afsluiten?

Bekijk de voorwaarden en de dekking van deze verzekering. Als je een woonhuisverzekering via SNS afsluit, ga je akkoord met de voorwaarden en de dekking van de verzekering.

Heb je al een SNS Woonhuisverzekering?

Op je polisblad staat het voorwaardennummer.

Voorwaarden SNS Schadeverzekeringen algemeen

SNS Woonhuisverzekering is een schadeverzekering. Voor onze schadeverzekeringen gelden algemene regels. Bijvoorbeeld over hoe je schade meldt, hoe je premie betaalt en hoe je je verzekering kunt opzeggen.

Verzekeringskaart SNS Woonhuisverzekering

Met de verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars vergelijk je deze verzekering met andere woonhuisverzekeringen.

Bekijk de verzekeringskaart

Klant bij SNS

In het document 'Goed verzekerd via SNS' lees je met welke partijen je te maken krijgt als je je verzekert via ons. Ook vind je informatie over hoe we met je gegevens omgaan en hoe de premie wordt gëincasseerd.


In 'SNS Dienstenwijzer' lees je over onze dienstverlening. Bijvoorbeeld hoe je ons kunt bereiken. En dat je 14 dagen bedenktijd hebt nadat je verzekering is geaccepteerd.

Wat betaal je per maand?

Wat betaal je per maand?

Je berekent de premie van je opstalverzekering binnen 2 minuten.
Schade woonhuis melden

Schade woonhuis melden

Bij ons kun je dag en nacht je schade melden. We zorgen er dan voor dat je schademelding zo snel mogelijk wordt opgepakt.