Lang op reis verzekering

Als je lang op reis gaat is een reisverzekering een must. Bij het afsluiten van de reisverzekering zijn deze punten voor een lange reis extra belangrijk.

Is je bagage verzekerd?

Heb je veel kostbare spullen bij je, zoals een laptop, smartphone en fotocamera? Check dan of je verzekerde bedrag hoog genoeg is. Met de SNS Doorlopende Reisverzekering kies je zelf voorwelk bedrag je je bagage wilt verzekeren

Verzeker je voor ‘medische kosten’

Medische kosten kunnen al gauw hoog oplopen. Zeker in het buitenland. Je krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief.

Zorg daarom dat je reisverzekering een dekking heeft voor medische kosten. Hiermee worden kosten vergoed als je zorgverzekering in Nederland die niet dekt.
Meer over de aanvullende module ‘Medische kosten’ van de SNS Doorlopende Reisverzekering

Hulp bij noodgevallen

Als je zo lang van huis bent, is het een veilig idee dat je kunt terugvallen op een alarmcentrale als er wat gebeurt. Een alarmcentrale is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Je kunt ze bellen voor hulp en advies. Bijvoorbeeld naar welk ziekenhuis je het beste kunt gaan in het buitenland. Of als je de bijsluiter van voorgeschreven medicijnen niet kunt lezen omdat je de taal niet machtig bent. Maar ook als je een verloren bankpas wilt laten blokkeren.

Looptijd van de verzekering

Heb je geen vaste reisplanning of blijf je maandenlang in het buitenland? Controleer hoe lang je verzekering geldig is en wat er gebeurt als je langer in het buitenland verblijft dan gepland.

Met de SNS Doorlopende Reisverzekering ben je standaard 90 dagen verzekerd. Ga je langer weg? Dan kun je dit uitbreiden naar 180 dagen. Dat kan ook als je al op reis bent en besluit om nog wat langer te blijven.

Aanvullend verzekeren

Bepaal jouw behoeften: Bedenk welke soort dekking je nodig hebt voor jouw reis. Bijvoorbeeld, als je een avontuurlijke reis gaat maken, heb je mogelijk dekking nodig voor extreme sporten of medische kosten.

Meer over de aanvullende modules bij de SNS Doorlopende Reisverzekering

Kosten

De kosten van een reisverzekering kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van de dekkingsniveaus en andere factoren zoals leeftijd en medische geschiedenis.

De SNS Doorlopende Reisverzekering stel je met verschillende verzekerde bedragen en keuze uit verschillende modules en looptijden helemaal zelf samen. Zo betaal je alleen voor wat je wilt verzekeren.

Reisverzekering nodig?

Reisverzekering nodig?

Ga goed verzekerd op reis met de SNS Doorlopende Reisverzekering.
Flexibel verzekerd

Flexibel verzekerd

Met de SNS-verzekeringen bepaal je zelf wat je verzekert.