Aanvullend verzekeren Autoverzekering

Met de SNS Autoverzekering is je auto goed verzekerd. Thuis en onderweg. Wil je meer verzekeren? Dat kan met een aanvullende verzekering.

Verkeersrechtsbijstand

Heb je een conflict bij de aankoop, verkoop of het onderhoud van je auto? Of met een andere automobilist na bijvoorbeeld een aanrijding? Dan is het prettig als je een juridisch expert kan inschakelen. Dat kan met de aanvullende verzekering Verkeersrechtsbijstand. 

Wat verzeker je met verkeersrechtsbijstand?

Met de aanvullende verkeersrechtsbijstandverzekering onderhandelt een juridisch expert voor jou met de tegenpartij. En je krijgt hulp om de schade te verhalen. Heb je een rechtsbijstandverzekering met verkeersrechtsbijstand? Dan is het niet nodig om deze aanvullende verzekering af te sluiten.

Verkeersrechtsbijstand aanvragen

Je vraagt de aanvullende dekking voor verkeersrechtsbijstand meteen aan met je SNS Autoverzekering.

Schade inzittenden

Ga je met een paar mensen op pad met jouw auto? Met de aanvullende verzekering Schade inzittenden verzeker je ook je passagiers. 

Wat verzeker je met Schade inzittenden?  

De schadeverzekering inzittenden vergoedt letselschade en schade aan zaken van jou en je passagiers, veroorzaakt tijdens een verkeersongeval. Zoals:    

  • schade aan kleding en bagage
  • medische kosten
  • inkomstenverlies

Schade inzittenden aanvragen

Je vraagt de aanvullende dekking voor schade inzittenden tegelijk met je SNS Autoverzekering aan.

Nieuwwaarderegeling verlengen

Heb je een auto van nog geen 1 jaar oud? Als je de nieuwwaarderegeling verlengt, krijg je ook in het 2e en zelfs 3e jaar de nieuwwaarde vergoed als je auto total loss is en bij diefstal.     

Nieuwwaarderegeling verlengen aanvragen

Vraag eerst de SNS Autoverzekering aan en daarna de dekking voor langere nieuwwaarde. Bel ons op 030 - 633 30 00. Op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Voorwaarden van de SNS Autoverzekering

Wil je precies weten in welke situaties schade wel of niet verzekerd is met de aanvullende verzekeringen? Lees dan de voorwaarden.

Wat ga je per maand betalen?

Wat ga je per maand betalen?

De premie van je autoverzekering hangt af van een aantal dingen.
Autoschade melden

Autoschade melden

Bij ons kun je 24/7 je schade melden. We zorgen er dan voor dat je schademelding zo snel mogelijk wordt opgepakt.