Aanvullend verzekeren Autoverzekering

Met de SNS Autoverzekering is je auto goed verzekerd. Thuis en onderweg. Wil je meer verzekeren? Dat kan met een aanvullende module.

Module Rechtsbijstand

Heb je een conflict bij de aankoop, verkoop of het onderhoud van je auto? Of met een andere automobilist na bijvoorbeeld een aanrijding? Dan is het prettig als je een juridisch expert kan inschakelen. Dat kan met de Module Rechtsbijstand.

Wat verzeker je met de Module Rechtsbijstand?

Met de aanvullende verkeersrechtsbijstandverzekering onderhandelt een juridisch expert voor jou met de tegenpartij. En je krijgt hulp om de schade te verhalen.

Bovendien worden kosten van externe deskundigen of advocaten en de kosten van een gerechtelijke procedure vergoed. De maximale vergoedingen vind je in het dekkingsoverzicht voor deze module in de voorwaarden van de SNS Autoverzekering.

Is een rechtszaak duurder dan de schadevergoeding? Dan begint de verzekeraar geen rechtszaak, maar wordt de schade door deze verzekering vergoed. Tot maximaal het bedrag dat de tegenpartij zou vergoeden. Dat hoeft dus niet het hele schadebedrag te zijn. Voorwaarde: de verwachting is dat de rechter je gelijk geeft.

Goed om te weten: Heb je een SNS Rechtsbijstandverzekering met de Module Verkeer? Dan is het niet nodig om deze aanvullende module af te sluiten.

Module Rechtsbijstand aanvragen

Je kunt de Module Rechtsbijstand meteen aanvragen als je een SNS Autoverzekering afsluit of later toevoegen. Heb je al een SNS Autoverzekering? Kom langs bij een SNS Winkel of bel ons: 030 - 633 30 00.

Module Schade inzittenden

Ga je met een paar mensen op pad met jouw auto? Met de aanvullende Module Schade inzittenden verzeker je ook je passagiers en hun spullen, tot € 1 miljoen per gebeurtenis.

Wat verzeker je met de Module Schade inzittenden?  

De Module Schade inzittenden vergoedt letselschade en schade aan zaken van jou en je passagiers, veroorzaakt tijdens een verkeersongeval met je auto. Zoals:    

  • schade aan kleding en bagage
  • medische kosten
  • inkomstenverlies

Module Schade inzittenden aanvragen

Je kunt de Module Schade inzittenden meteen aanvragen als je een SNS Autoverzekering afsluit of later toevoegen. Heb je al een SNS Autoverzekering? Kom langs bij een SNS Winkel of bel ons: 030 - 633 30 00.

Module Pechhulp

Met de Module Pechhulp krijg je 24/7 hulp als je niet verder kunt rijden met je auto door een mechanische of elektrische storing. Je kunt kiezen voor Pechhulp Nederland of Pechhulp Europa.

Wat verzeker je met de Module Pechhulp?

Met de Module Pechhulp Nederland krijg je overal in Nederland hulp, behalve op Vlieland en Schiermonnikoog. Kies je voor de Module Pechhulp Europa? Dan krijg je hulp in het gebied van de internationaal verzekeringsbewijs, behalve in Nederland. Wil je zowel in Nederland als in Europa deze hulp? Dan verzeker je Pechhulp Nederland én Pechhulp Europa.

Dit is verzekerd Pechhulp Nederland (max. 4 keer per verzekeringsjaar) Pechhulp Europa (max. 7 keer per verzekeringsjaar)
24/7 hulp bij pech in Nederland
24/7 hulp bij pech in Europa
Noodreparatie zodat je verder kunt rijden
Transport van je auto naar de dichtstbijzijnde garage
Jij en je passagiers worden naar een adres in Nederland gebracht
Jij en je passagiers worden naar de dichtstbijzijnde garage gebracht
Transportkosten van je auto en bagage vanuit het buitenland naar Nederland als de auto daar niet gerepareerd kan worden
Vervangende auto Max. 5 dagen Max. 21 dagen en 2 keer per jaar
Kosten van een overnachting (€ 80 per nacht per persoon) 1 nacht 3 nachten

Module Pechhulp aanvragen

Je kunt de Module Pechhulp meteen aanvragen als je een SNS Autoverzekering afsluit of later toevoegen. Heb je al een SNS Autoverzekering? Kom langs bij een SNS Winkel of bel ons: 030 - 633 30 00.

Tot 3 jaar nieuwwaarde of aanschafwaarde

Wat verzeker je met deze module?

Voor WA Plus en WA All risk geldt bij total loss of diefstal tot 1 jaar na aankoop van een nieuwe auto een vergoeding op basis van de nieuwwaarde. Deze kun je verlengen naar 3 jaar.

Heb je een occasion gekocht? Bij een 2e handsauto (niet ouder dan 5 jaar) krijg je 1 jaar na aankoop bij total loss of diefstal de aanschafwaarde. Ook deze kun je verlengen naar 3 jaar.

Nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling verlengen

Je kunt het verlengen van de nieuw- of aanschafwaarde meteen aanvragen als je een SNS Autoverzekering afsluit of later toevoegen. Heb je al een SNS Autoverzekering? Kom langs bij een SNS Winkel of bel ons: 030 - 633 30 00.

Voorwaarden van de SNS Autoverzekering

Wil je precies weten in welke situaties schade wel of niet verzekerd is met de aanvullende modules? Lees dan de voorwaarden.

Wat ga je per maand betalen?

Wat ga je per maand betalen?

De premie van je autoverzekering hangt af van een aantal dingen.
Autoschade melden

Autoschade melden

Bij ons kun je 24/7 je schade melden. We zorgen er dan voor dat je schademelding zo snel mogelijk wordt opgepakt.