Persoonlijk antwoord op al je vragen over geld

Of je nu grote of kleine vragen over geld hebt, bij ons krijg je een persoonlijk antwoord. Je kunt bellen, chatten of langskomen in de winkel. En wil je iets bespreken over je hypotheek? Dan kun je ook met ons beeldbellen. Net wat jou het beste uitkomt. We zetten de antwoorden op veelgestelde vragen over geld vast voor je op een rijtje.
Goed om te weten: Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Of praat je liever persoonlijk verder? Neem dan contact op

Top 3 vragen over geld

Onze adviseurs beantwoorden elke dag grote en kleine vragen over geld. Dit zijn nu veel gestelde vragen:

Kan ik besparen op mijn hypotheek?

De hypotheekrente is nog steeds laag en het kan daarom interessant zijn om je hypotheek over te sluiten. Ben je benieuwd of dat voor jou ook geldt?

Doe de Oversluitcheck

Kan ik besparen op mijn verzekeringen?

Je verzekeringen betalen is elke maand weer vaste prik. Fijn toch, als je daar juist nu op zou kunnen besparen? We helpen je daar graag bij, bijvoorbeeld met onze verzekeringscheck. Je kijkt dan met een persoonlijk adviseur of je op je verzekeringen kunt besparen. Óók als je niet via ons bent verzekerd. Tip: Je krijgt bij ons het eerste jaar nu tot 15% korting op je verzekeringen. Daarmee kun je zo een paar tientjes besparen.

Bekijk de tips

Ik wil graag geld sparen, maar hoe?

Vind je het lastig om elke maand een vast bedrag te sparen, maar wil je toch graag een mooie buffer opbouwen voor later? Je adviseur kijkt graag wat er in jouw situatie mogelijk is. Zo kan automatisch (rest)sparen een goed idee zijn. Je spaart dan elke maand wat je over hebt.

Zo werkt ‘t

Staat je vraag er niet tussen?

Maak een afspraak met een persoonlijk adviseur in de SNS Winkel bij je in de buurt. Of bel, app of mail ons voor een antwoord op je vraag. We helpen je graag. Neem contact op