Van een slechte start naar succesvol ondernemer

Oeps! Geen video

Je kunt de video over dit onderwerp niet kijken omdat je een vereiste cookie hebt uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op youtube.com

Van jongs af aan wordt ons verteld hoe belangrijk diploma’s en een vliegende (school)start zijn. Maar wat als niet alles (financieel) meezit in ’t leven en je tóch je dromen en ambities wilt najagen?

Het gebeurde Amanda Jane. Ze had geen diploma’s en kwam flink in de schulden. Wat ze deed? Ze ging met instanties in gesprek die haar bekeken als individu, en niet als nummer. Ze gaven haar persoonlijke aandacht en dát was het begin van Amanda’s succesverhaal. Hard werken en doorzettingsvermogen zorgden ervoor dat ze nu niet alleen schuldenvrij, maar ook succesvol ondernemer is. Amanda Jane zocht de juiste mensen om zich heen. Mensen die keken naar haar ambities en dromen.

Zo ging Amanda Jane van geen diploma’s naar succesvol ondernemer, zelfs toen ze daar niet de juiste achtergrond voor leek te hebben. Nieuwsgierig naar dit succesverhaal? Presentator Joost Swinkels spreekt Amanda Jane over haar verleden én toekomst in deze aflevering van Talk the Talk.

Ook leuk voor jou?

Future Money Talks

Future Money Talks

Future Money Talks is hét platform voor jongvolwassenen. We bespreken wat jou bezighoudt als het gaat over financiële zaken. En helpen jou vooruit met inzichten, inspiratie en tips.