Je aankopen verzekerd met SNS Compleet

SNS Compleet is onze betaalrekening met veel extra’s, zoals een tweede betaalpas en een aankoopverzekering. Met deze aankoopverzekering zijn veel van je aankopen 30 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies of beschadiging. Of je ze nou online hebt gekocht of in een ‘stenen’ winkel. Dat winkelt toch nét wat fijner.

Naar SNS Compleet

SNS Compleet in ’t kort

  • Een aankoopverzekering bij je betaalverzekering
  • Daarmee zijn veel van je aankopen 30 dagen verzekerd
  • Andere extra’s, zoals tijdelijk rood staan zonder rente te betalen

Verdwenen pakketje

Een pakketje dat beschadigd of zelfs helemaal niet aankomt. Of de rits van je nieuwe jas die het al op de eerste dag begeeft. Het blijft vervelend, maar met de aankoopverzekering van SNS Compleet zijn veel van dit soort tegenvallers de eerste 30 dagen tenminste wel goed verzekerd. Heb je schade? Check in de voorwaarden of jouw aankoop wel of niet verzekerd is en vul het schadeformulier in.

Bekijk wat wel en niet verzekerd is

Nog meer extra's

Er hoort nog meer bij SNS Compleet. Zo krijg je een extra betaalpas erbij zonder extra kosten. En je mag 3 dagen rood staan zonder rente te betalen. Voor als je aan het eind van je geld nog een stukje maand overhoudt.

Je bankzaken regelen op jouw manier

Natuurlijk regel je je bankzaken makkelijk zelf online. En heb je een vraag? Geen probleem. Je kunt ons bellen, mailen en appen. Of kom langs in een SNS Winkel bij je in de buurt.

SNS Compleet

SNS Compleet

Lees alles over SNS Compleet, de betaalrekening voor iedereen vanaf 18 jaar.
SNS Basis

SNS Basis

Geen extra’s nodig, maar gewoon een goede, eenvoudige betaalrekening? Kijk of SNS Basis beter bij past.