SNS Inboedelverzekering aanvullend verzekeren

Met de SNS Inboedelverzekering zijn je spullen goed verzekerd in en om je huis. Maar als je wilt kun je je spullen onderweg, je kostbaarheden thuis of het glas van je huis extra verzekeren.

Buitenshuisdekking

Je spullen ook verzekeren als je de deur uitgaat? Met de buitenshuisdekking zijn ze in heel Nederland verzekerd tegen schade door verlies, diefstal, vermissing en beschadiging.  Je verzekert hiermee je waardevolle spullen, zoals fotoapparatuur, laptops, kinderwagens en smartphones.

Dekking

De buitenshuisdekking betaalt schade tot een maximumbedrag per voorwerp. Voor een laptop krijg je bijvoorbeeld maximaal € 1.500 terug, voor een kinderwagen € 1.000 en voor een gehoorapparaat € 500. In de voorwaarden lees je welke spullen er allemaal zijn verzekerd en wat de maximale vergoeding is.

Goed om te weten: Het eigen risico van de buitenshuisdekking is gelijk aan dat van je allrisk verzekering.

Buitenshuisdekking aanvragen

Een buitenshuisdekking kun je tegelijk met je SNS Inboedelverzekering aanvragen. Heb je al een SNS Inboedelverzekering? Bel ons dan op 030 - 633 30 00.

Kostbaarheden extra verzekeren

Je kunt de standaard verzekerde bedragen van je inboedelverzekering verhogen. Handig als je bijvoorbeeld veel computers of fotoapparatuur in huis hebt. Goed om te weten: de extra dekking geldt voor schade binnenshuis.

Standaard en extra dekking

Kostbaarheden Standaard dekking (Basis en allrisk) Maximale extra dekking
Computer en audiovisuele apparatuur € 10.000 € 20.000
Film- en fotoapparatuur en optische instrumenten € 10.000 € 20.000
Kunst, antiek en verzamelingen € 15.500 € 30.500
Muziekinstrumenten € 15.500 € 30.500
Sieraden € 6.000 € 0

Extra kostbaarhedendekking aanvragen

Je kunt de extra kostbaarhedendekking meteen aanvragen als je een SNS Inboedelverzekering afsluit. Heb je al een SNS Inboedelverzekering en wil je de dekking verhogen? Bel ons: 030 - 633 30 00 of kom langs in een SNS Winkel.

Let op: Het is niet mogelijk om de standaard dekking voor sieraden te verhogen.

Glasverzekering

Deze verzekering is voor schade aan glas. Zoals ramen en glas in
deuren. Ook de kosten van een noodvoorziening worden vergoed.

Dekking

  • Schade aan glas, zoals ramen en glas in deuren
  • Het glas van je garage of schuur
  • Sommige extra kosten zoals de kosten om een raam tijdelijk dicht te maken

Glasverzekering aanvragen

Je kunt de glasverzekering meteen aanvragen als je een SNS Inboedelverzekering afsluit. Heb je al een SNS Inboedelverzekering? Kom langs bij een SNS Winkel of bel ons: 030 - 633 30 00.

Goed om te weten: heb je al een SNS Woonhuisverzekering? Dan ben je al verzekerd voor deze schade.

Zakelijke inboedel

Heb je een zakelijke laptop of telefoon? Of gereedschap dat je gebruikt voor je werk? Deze zijn niet standaard verzekerd met een inboedelverzekering, hier heb je de aanvullende dekking ‘zakelijke inboedel’ voor nodig.

Dekking

Deze aanvullende dekking voor je zakelijke spullen betaalt schade tot een maximumbedrag per voorwerp. Voor een telefoon krijg je bijvoorbeeld maximaal € 500 terug en voor audiovisuele apparatuur € 1.500. In totaal krijg je tot € 5.000 vergoed. In de voorwaarden lees je welke spullen er allemaal zijn verzekerd en voor welk bedrag.

De voorwaarden

Wil je precies weten in welke situaties schade wel of niet verzekerd is met de aanvullende verzekeringen? Lees dan de voorwaarden.

Wat betaal je per maand?

Wat betaal je per maand?

Je berekent de premie van je inboedelverzekering binnen 2 minuten.
Inboedelschade melden

Inboedelschade melden

Bij ons kun je dag en nacht je schade melden. We zorgen er dan voor dat je schademelding zo snel mogelijk wordt opgepakt.