Voorwaarden SNS Inboedelverzekering

Wat verzeker je met de SNS Inboedelverzekering? In de voorwaarden staat precies welke schade wel en niet wordt vergoed. Je leest er ook hoe het schadebedrag wordt bepaald.

Wil je een SNS Inboedelverzekering afsluiten?

Bekijk de voorwaarden en de dekking van deze verzekering. Als je een inboedelverzekering via SNS afsluit, ga je akkoord met de voorwaarden en de dekking van de verzekering.

Heb je al een SNS Inboedelverzekering?

Op je polisblad staat het voorwaardennummer.

Voorwaarden SNS Schadeverzekeringen

SNS Inboedelverzekering is een schadeverzekering. Voor de schadeverzekeringen gelden een paar algemene regels. Bijvoorbeeld over hoe je schade meldt, hoe je premie betaalt en hoe je je verzekering opzegt.

Verzekeringskaart SNS Inboedelverzekering

Met de Verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars vergelijk je deze verzekering met andere inboedelverzekeringen.

Bekijk de verzekeringskaart

Hoeveel krijg je voor je spullen?

In de afschrijvingslijst zie je wat de verzekerde waarde is van de spullen die je hebt verzekerd.

Klant bij SNS

In het document 'Goed verzekerd via SNS' lees je met welke partijen je te maken krijgt als je je verzekert via ons. Ook vind je informatie over hoe we met je gegevens omgaan en hoe de premie wordt gëincasseerd.


In 'SNS Dienstenwijzer' lees je over onze dienstverlening. Bijvoorbeeld hoe je ons kunt bereiken. En dat je 14 dagen bedenktijd hebt nadat je verzekering is geaccepteerd.

Wat ga je per maand betalen?

Wat ga je per maand betalen?

De premie van je inboedelverzekering hangt af van een aantal dingen.
Inboedelschade melden

Inboedelschade melden

Bij ons kun je dag en nacht je schade melden. We zorgen er dan voor dat je schademelding zo snel mogelijk wordt opgepakt.