SNS Adviespunt - Oud Beijerland

ALLE TIJD EN AANDACHT VOOR JOU

Je herkent ze vast: veranderingen in je leven die impact hebben. Veranderingen die ertoe doen. Vaak voorspelbaar, soms onvoorspelbaar. Veranderingen die vragen om alle aandacht en expertise, ook op financieel gebied. Daarom introduceren we het SNS Adviespunt in Nederland. Zodat we er voor jou kunnen zijn. Waar en wanneer dan ook.

SNS Adviespunt, Oostdijk 50, Oud-Beijerland

SNS Adviespunt, Oostdijk 50, Oud-Beijerland

ALLE AANDACHT VOOR JOUW DROMEN EN AMBITIES

In het SNS Adviespunt nemen we de tijd voor je. Om uitvoerig je wensen te bespreken, je goed te informeren of jouw persoonlijke advies tot in detail toe te lichten. Zodat jij een weloverwogen besluit kunt nemen voor je plannen om je ambities te realiseren.

ALLE TIJD VOOR JOUW PERSOONLIJK ADVIES

De afspraak met jouw eigen adviseur is zo gemaakt via een online afspraakformulier. Je wordt binnen 24 uur teruggebeld. In overleg bepaal je wanneer en hoeveel tijd er nodig is en wat de eventuele kosten zijn. En als de afspraak wat langer duurt of als ‘t overdag niet past? Dan maken we gewoon tijd voor je.

WAT BESPREEK JE BIJ HET SNS ADVIESPUNT?

Je kunt jouw wensen op het gebied van wonen, ondernemen en geld voor nu en later bespreken met je eigen adviseur. Bijvoorbeeld over je vermogensopbouw. Of je hypotheek, zowel voor particulier als zakelijk.

En heb je een praktische vraag? Zoals het vervangen van je bankpas of aanpassen van je persoonlijke gegevens? Dat kun je heel makkelijk online regelen. Heb je hierbij toch hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030 - 633 30 00. Of loop even binnen bij een van onze SNS Winkels.