Werken bij SNS

Bij SNS kies je voor mensenwerk in de bankenwereld. Wij zijn de bank die mensen voorop stelt. Dat doen we al 200 jaar. Kom jij ons team versterken?

Vacatures (digital) marketing & communicatie

Meewerken aan de strategie en merkpositionering van SNS? We zoeken regelmatig (digital) marketeers en communicatiespecialisten. Professionals die het klantbelang voorop stellen. Die met hun expertise breed inzetbaar zijn in een van de multidisciplinaire klantreisteams van SNS, waar we op een agile manier werken.

Naar de vacatures

Vacature Franchisenemer – verschillende regio’s

Jouw eigen winkel onder de vertrouwde naam van SNS? Wie droomt daar nou niet van? Maak je droom waar en begin je eigen winkel bij SNS. Ben jij een ambitieuze ondernemer (in spé) die franchisenemer wil worden? Laat je door ons informeren en inspireren en bezoek snsfranchise.nl. Contact opnemen? Mail dan naar floortje.otten@devolksbank.nl of bel 06 –10 98 64 28 voor meer informatie.

Vacature Adviseur - verschillende regio’s

SNS groeit en is regelmatig voor onze reguliere SNS Winkels als het mobiele adviesteam op zoek naar enthousiaste Persoonlijke Adviseurs voor onze Managers Klantteams. Ben jij ondernemend en wil jij werken bij een bank die het echt anders doet?

Bekijk alle vacatures voor Klantcontact, Advies & Franchise

Meer weten?

Wil je meer weten over een carrière bij SNS? Kijk dan snel in een van onze vacatures voor de juiste contactpersoon.

Bekijk al onze vacatures

Bekijk al onze vacatures

Kom jij ons team versterken? Bekijk al onze vacatures.
Word franchisenemer van SNS

Word franchisenemer van SNS

Je eigen SNS Winkel? Lees hoe je franchisenemer van SNS kunt worden.