Bij ons ben je meer dan een rekeningnummer

Als je op zoek bent naar een bank, zoek je een goede betaalrekening. Met een handige overzichtelijke app. Natuurlijk. Maar bij SNS krijg je er nog wat bij:

  • Mensen die luisteren naar jou en je plannen
  • Winkels waar je nog gewoon kunt binnenlopen
  • Nu tijdelijk een overstapbonus als je met je betaalrekening overstapt naar SNS

Persoonlijke aandacht

We snappen dat je van een bank meer verwacht dan alleen een betaalrekening, spaarrekening of hypotheek. Je bent meer dan een rekeningnummer. Daarom gaat het bij SNS niet alleen om het geld, maar vooral om persoonlijke aandacht. We houden de deuren van onze winkels open, zodat iedereen kan binnenlopen met vragen.

En we hebben producten die bij jouw situatie passen. Bij de betaalrekening SNS Compleet zit bijvoorbeeld een aankoopverzekering: handig! Want het kan natuurlijk gebeuren dat je iets besteld en je pakketje komt kapot aan. Daarom zijn veel spullen die je koopt met de SNS Compleet betaalrekening 30 dagen verzekerd.

Ervaar het zelf en ontvang een overstapbonus

We nodigen je graag uit om over te stappen naar SNS. ­­En als je nu de betaalrekening SNS Basis en SNS Compleet opent en overstapt naar ons ontvang je tijdelijk een overstapbonus. Lees de actievoorwaarden.

Overstappen naar SNS

Overstappen een gedoe? Echt niet. We maken je 't zo makkelijk mogelijk en nemen veel werk uit handen. Ook de Overstapservice draait om jou. Daarom: Eerst de mens. Dan het geld.