Persoonlijke lening voor een (elektrische) bakfiets

Je kleine of je gezin wordt steeds groter. Dan kan een bakfiets heel handig zijn voor alle ritjes naar school, de speeltuin en de sportclub. Wil je graag een bakfiets, maar komt het niet uit om die meteen met je eigen geld te betalen? Dan kan een persoonlijke lening uitkomst bieden. Maar bedenk wel: geld lenen kost geld.

Direct berekenen

Lees voordat je de persoonlijke lening aanvraagt de informatie, rente en voorwaarden van de SNS Persoonlijke Lening.

Een eigen (elektrische) bakfiets

Met een bakfiets maak je van elke rit een klein feestje. En heb je een elektrische bakfiets? Dan zoef je helemaal soepel van A naar B. Je kunt je bakfiets op verschillende manieren financieren:

 • Kopen van je eigen (spaar)geld. Dit is vaak de goedkoopste optie, omdat je geen rente betaalt, of kosten aan een leasemaatschappij.
 • Sommige werkgevers hebben een fietsplan. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de fiscale regelgeving die het mogelijk maakt voor medewerkers om – via de werkgever – met belastingvoordeel een nieuwe fiets te kopen.
 • Leasen. Voor een vast bedrag per maand lease je een bakfiets, vaak is dit inclusief verzekering, service & onderhoud en pechhulp.
 • Een persoonlijke lening. Daarmee kun je de fiets zelf op korte termijn kopen, ook als je nog niet genoeg had gespaard. Een belangrijk nadeel van een lening is dat je rente betaalt over het geld dat je leent.

Persoonlijke lening voor een (elektrische) bakfiets: zo werkt ‘t

Bij een persoonlijke lening weet je precies waar je aan toe bent. Alles staat vast, zoals de looptijd en de rente die je moet betalen. Je weet dus precies hoeveel je iedere maand betaalt voor de lening. Extra aflossen kan altijd en zonder kosten. Zo ben je eerder van je lening af.

Goed om te weten: Een lening melden we bij het BKR. Bij een nieuwe lening (zoals een hypotheek) kan dat gevolgen hebben.

Verantwoord lenen

Als je een lening wilt afsluiten, dan is het belangrijk dat deze past bij je financiële situatie. Nu en in de toekomst. We kijken daarom naar je inkomen en je vaste lasten. Met een SNS Persoonlijke Lening bieden we je op een verantwoorde manier financiële ruimte om je doel te realiseren.

Tips voor verantwoord lenen

Lening voor je bakfiets berekenen

Hoeveel wil je lenen voor je (elektrische) bakfiets? En hoe snel wil je het geleende bedrag terugbetalen? Aan de hand van de gegevens die je invult checken we of de lening voor jou verantwoord is.

In een paar stappen zie je:

 • Hoeveel je kunt lenen met SNS Persoonlijke Lening
 • In hoeveel maanden je het terug kunt betalen, let op: voor een vervoersmiddel als een bakfiets is dat maximaal 84 maanden
 • Wat je iedere maand betaalt voor de lening

  Daarna kun je de persoonlijke lening zoals je ’m hebt berekend meteen aanvragen.

  Persoonlijke lening iets voor jou?

  Persoonlijke lening iets voor jou?

  Bereken hoeveel je met een persoonlijke lening kunt lenen. En wat het je kost.