Kosten SNS Betalen

Bij je betaalrekening SNS Betalen krijg je alles wat je nodig hebt om je geldzaken goed te regelen en in de gaten te houden. Het aanhouden van je betaalrekening kost € 2,75 per maand. Met eventuele andere kosten moet je wel rekening houden.

Goed om te weten: deze betaalrekening kun je niet meer afsluiten. Deze pagina is alleen bedoeld om je te informeren als je deze betaalrekening nog hebt.

Wat krijg je bij SNS Betalen?

De kosten voor het aanhouden van de betaalrekening SNS Betalen zijn € 2,75 per maand. Daarvoor krijg je:

  • internetbankieren in Mijn SNS
  • internetbankieren met SNS Mobiel Bankieren App
  • 1 standaard of zelfontworpen SNS Betaalpas
  • 2e SNS Betaalpas als je samen een betaalrekening opent of iemand machtigt.
  • een nieuwe, vervangende standaard SNS Betaalpas als je 'm bijvoorbeeld bent verloren

Een extra SNS Betaalpas?

Wil je een extra SNS Betaalpas om een andere reden dan hierboven genoemd? Dan bieden we je een extra betaalpas aan voor € 1,08 per maand.

Heb je al een SNS Betaalpas en wil je die vervangen door een betaalpas met een eigen foto? Dan betaal je daarvoor € 8,50.

Betalen en geld opnemen

Betaal je met je betaalpas in euro’s? Of neem je met je betaalpas contant geld op in euro’s in Nederland of een EU-land? Dat kost je niets extra’s. In andere landen betaal je € 4,00 voor elke opname van contant geld en € 0,30 voor elke betaling met je betaalpas.

Bij een opname met een betaalpas van contant geld in vreemde valuta worden de kosten omgerekend naar euro’s. We gebruiken de valutakoers die geldt op de dag dat de transactie verrekend wordt.

Wat kost geld overboeken?

Geld overboeken in Mijn SNS of de SNS Mobiel Bankieren app kan geld kosten.
Bijvoorbeeld als je een spoedoverboeking doet of geld overmaakt naar het buitenland.

Goed om te weten: neem je contant geld op met je betaalpas? Bij sommige geldautomaten betaal je per opname ook geld voor het gebruik van de automaat. Dit wordt altijd gemeld tijdens je geldopname of het staat op de geldautomaat.

Andere kosten van de bankrekening

Rood staan

Rood staan kost geld. We begrijpen dat de maand soms net te lang kan duren. Daarom hoef je bij ons 3 dagen per maand geen rente te betalen over het bedrag dat je tot € 2.500 rood staat. Alle kosten vind je bij Rood staan

SNS Creditcard

De SNS Creditcard wordt aangeboden door International Cards Services (ICS). Hiervoor betaal je elk jaar € 15,75.

Meer over kosten SNS Creditcard

Alle kosten op een rij

De bedragen die je op deze pagina ziet, gelden vanaf 1 juli 2014. Alle kosten voor SNS Betalen vind je in de Tarievenwijzer Betalen.