Aanmelden voor webinar 'starten met beleggen'

Denk je erover om te beginnen met beleggen, maar heb je nog wat vragen? Of wil je er meer over weten voordat je begint? Dit gratis webinar helpt je op weg. Twee beleggingsspecialisten gaan uitgebreid in op veelgestelde vragen over hoe je kunt starten met beleggen.

Meld je nu aan

Let op: met beleggen loop je risico en maak je kosten. Je kunt je inleg (deels) verliezen. Dit webinar mag niet worden aangemerkt als beleggingsadvies.

Meer informatie over dit webinar

Rowan Nijboer (Onafhankelijk beleggingstrainer) en Anja van Gurp (Fondsanalist bij ASN Impact Investors) staan uitvoerig stil bij ‘startvragen’ die tijdens eerdere webinars zijn gesteld, zoals:

 • Is het nu een goed moment om te starten met beleggen?
 • Wat zijn aandelen en obligaties?
 • Is beleggen in indexfondsen (ETF) en crypto’s (bitcoin) een goede oplossing?
 • Wat is het rendement van duurzaam beleggen?
 • Hoe werkt periodiek beleggen?
 • Wat zijn de kosten van beleggen bij SNS?

  Rowan Nijboer

  Rowan Nijboer is beleggingstrainer en zijn podcast werd meer dan 1 miljoen keer beluisterd. Hij heeft 20 jaar ervaring en beleggen is zijn grote passie.

  Zijn motto: voor iedereen is er een geschikte manier van beleggen.

  Anja van Gurp

  Anja van Gurp werkt als fondsanalist bij ASN Impact Investors, waar ze met het portfoliomanagementteam de twaalf ASN beleggingsfondsen beheert. Ze draagt ze bij aan de selectie van de bedrijven en projecten die actief bijdragen aan de transitie naar een duurzame wereld en een goed financieel rendement opleveren.

  Je hebt je aangemeld, en dan?

  Meteen na aanmelding ontvang je een bevestiging van je aanmelding voor het webinar. In de e-mail zit een link naar de uitzending. Voordat het webinar start, vragen we nog even naar je naam en e-mailadres. Dit doen we om je eventuele vraag in de uitzending, na het webinar, te kunnen beantwoorden. Heb je nu al een interessante vraag? Stuur je vraag per e-mail naar webinar@sns.nl. Vragen die niet tijdens het webinar zijn besproken, worden op een later tijdstip beantwoord.