Webinars over beleggen

Benieuwd naar beleggen en vermogensgroei maar geen zin om te lezen? Bekijk dan onze webinars. Je kunt hier verschillende webinars vinden waarin we je de basis van beleggen en vermogensgroei uitleggen.

Met beleggen loop je risico en maak je kosten. Je kunt je inleg (deels) verliezen. De webinars mogen niet worden aangemerkt als beleggingsadvies.

Webinars over beleggen

Webinar vermogensgroei voor beginners deel 1

Webinar starten met beleggen

Denk je erover om te beginnen met beleggen, maar heb je nog wat vragen? In dit webinar helpen we je op weg om te gaan starten met beleggen.

Webinar terugkijken

Webinar sparen en beleggen voor je kind

Webinar Spaar en beleg voor je kind

Sparen en beleggen kunnen goede manieren zijn om vermogen op te bouwen voor je (klein)kind. In dit webinar leer je er meer over.

Webinar terugkijken

Vermogensgroei voor beginners

Maak een vliegende start in vermogensgroei met het webinar Vermogensgroei voor beginners. In dit webinar krijg je in 3 delen een objectief beeld van je mogelijkheden als startende belegger.

Webinar vermogensgroei voor beginners deel 1

Vermogensgroei deel 1: beginnen met vermogensgroei

Beginnen met beleggen, dat is een flinke stap. In dit webinar zet je de eerste stappen op weg naar vermogensgroei. Je leert hoe je je beleggingsdoel bepaalt zodat je zelf aan de slag kunt.

Vermogensgroei deel 1 terugkijken

Vermogensgroei deel 2: mogelijkheden, brokers en kosten

Welkom in de wereld van vermogensopbouw door beleggen. In dit webinar hoor je meer over beleggen in aandelen of beleggingsfondsen, brokers en de kosten van beleggen. 

Vermogensgroei deel 2 terugkijken

Vermogensgroei deel 3: analyse, koop en verkoop

In dit derde en laatste deel van het webinar vermogensgroei voor beginners leer je meer over de analyse, koop en verkoop van bijvoorbeeld aandelen, beleggingsfondsen en ETF's.

Vermogensgroei deel 3 terugkijken