Vernieuwde SNS schadeverzekering

De SNS-schadeverzekeringen zijn vernieuwd zodat ze beter zijn afgestemd op deze tijd. Wil je weten of de nieuwe verzekering nog steeds goed bij je situatie past? Bekijk dan hier de verschillen tussen je huidige verzekering en de nieuwe. Of lees de nieuwe polisvoorwaarden en meest gestelde vragen die we voor je op een rijtje hebben gezet.

Verschillen huidige en nieuwe verzekeringen

Bekijk hieronder de verschillen tussen je huidige en de nieuwe verzekering. Je kunt deze ook downloaden. Controleer goed het nummer van je polisvoorwaarden om de juiste versie te downloaden.

Verzekeren via SNS bij NN

De SNS-schadeverzekeringen zijn verzekeringen van Nationale Nederlanden. Wij bemiddelen voor je. Bij ons bereken je de premie, vraag je de verzekering aan en kun je iets wijzigen in je verzekering.

Heb je schade? Dan meld je dat via ons. Wij zijn je eerste aanspreekpunt. Beoordeling, afhandeling en vergoeding van de schade doet de verzekeraar.

Meest gestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet.
 • Om je een betere service te kunnen verlenen en je in de toekomst beter te kunnen helpen, verhuizen de verzekeringen naar een ander administratiesysteem. Je polisnummer is gewijzigd omdat het andere administratiesysteem alleen nummers kan registreren of omdat jouw polisnummer dubbel in het systeem stond. Nationale-Nederlanden heeft dat nu aangepast. Je vindt je nieuwe polisnummer in het overzicht van je brief.
 • Ongeveer een maand voor de verlengingsdatum van je verzekeringen krijg je van Nationale-Nederlanden de concrete informatie over de premie en de polis.
 • Per verzekering verschilt het wat er wijzigt. Een volledig overzicht per verzekering vind je in de verschillenoverzichten, die je vind op deze pagina.
 • In dat geval kan je ervoor kiezen om je verzekeringen op te zeggen en bij een andere partij je verzekeringen onder te brengen. Neem dan voor de verlengingsdatum of ingangsdatum van jouw (ver)nieuw(d)e verzekering contact met ons op. Bel ons op 030 – 633 30 00. Of kom langs bij een SNS Winkel bij jou in de buurt.
 • Bel ons: 030 – 633 30 00. Of kom langs in de SNS Winkel bij je in de buurt.

 • Je neemt op dezelfde manier contact op als je gewend bent. Bel ons of stuur een bericht via WhatsApp.

  Telefoon: 030 - 633 30 00

  We zijn er op werkdagen van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 16 uur. 

  WhatsApp: 06 - 13 19 22 66

  Stuur ons een appje en we proberen je zo snel mogelijk te helpen.

  SNS Winkel

  Op zoek naar een SNS Winkel? Vind een SNS Winkel bij jou in de buurt.

Waar kunnen we je bij helpen?

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag? Kijk dan even op onze klantenservice pagina. Bel ons of stuur ons een bericht. We helpen je graag.