De Volksbank: Beter voor elkaar

Beter voor elkaar. Die belofte maken we samen met de andere bankmerken van de Volksbank graag waar. Want bankzaken zijn niet alleen geldzaken, het zijn vooral menszaken, waar we elke dag mee te maken hebben. Soms zijn dat positieve momenten en soms ook niet. Ook in dat laatste geval willen we er graag voor je zijn.

Helpen met geldzaken

Bij de Volksbank, dus ook bij SNS, willen we mensen met hun geldzaken helpen. Of het nou mee- of tegenzit. Alle merken van de Volksbank dragen hun steentje bij om beter voor elkaar, en zo ook beter voor Nederland te zijn.

Beter Nederland

Want we vinden dat het bij de Volksbank nooit alleen om geld kan draaien, maar altijd óók om een beter Nederland. Zo geloven we niet in incassobureaus; we helpen liever bij betalingsproblemen. Bijvoorbeeld met een budgetcoach van Hulpteam Hypotheken, die klanten met een betalingsachterstand op de hypotheek hulp biedt en heldere betaalafspraken maakt. Dat helpt toch veel meer dan dreigende post van een deurwaarder? 

De Volksbank bestaat uit SNS Bank, ASN Bank, RegioBank en BLG. Samen zetten we ons in voor een beter Nederland. Ieder merk op zich, maar ook met elkaar.

Voorbeeld: Eurowijs voor kinderen

En misschien ken je Eurowijs van de Volksbank? Dat is een gratis lesprogramma waarmee kinderen op basisscholen al jong om leren gaan met geld. Uit onderzoek blijkt namelijk dat hoe jonger je leert omgaan met geldzaken, hoe kleiner de kans dat je later geldproblemen krijgt. En Eurowijs maakt geld nog leuk ook!

Campagne van de Volksbank

Maar wacht even. Ben je nou klant van SNS of van de Volksbank? Geen zorgen: jij blijft gewoon klant bij SNS en SNS blijft deel van de Volksbank. Samen hebben we een gedeeld maatschappelijk doel: Nederland duurzamer, weerbaarder en leefbaarder te maken. Onze merken onderling versterken elkaar, en zijn daardoor niet alleen beter voor elkaar, maar ook voor al hun klanten samen.

Lees meer over de Volksbank

Meer nieuws

Meer nieuws

Bekijk ons laatste nieuws, onze acties en campagnes.