Voorwaarden en andere informatie SNS Beleggingsrekening

In de voorwaarden staat wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze daarom goed door.

Informatieblad SNS Beleggingsrekening

Met het Informatieblad heb je helder op 1 A4 wat je van je SNS beleggingsrekening en van ons mag verwachten. En wat we van jou verwachten.

Reglement SNS Beleggingsrekening

In dit document lees je informatie over de SNS Beleggingsrekening en welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld dat we bij de SNS Beleggingsrekening geen beleggingsadvies geven. En dat je zelf kiest in welk beleggingsfonds je wilt beleggen. Ook lees je meer over de aan- en verkoop van beleggingsfondsen.

Voorwaarden Mijn SNS

Bij de SNS Beleggingsrekening hoort Mijn SNS. Daarmee kun je online je bankzaken regelen. In deze voorwaarden lees je meer over Mijn SNS en welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld over hoe je veilig moet internetbankieren.

Algemene Bankvoorwaarden

Alle banken in Nederland hebben samen afspraken en regels opgesteld over alle algemene bankzaken. Die lees je in de ‘Algemene Bankvoorwaarden’. Omdat dit voorwaarden van alle banken samen zijn, zijn ze anders geschreven dan onze andere voorwaarden.

Kostenoverzicht SNS Beleggingsrekening

In het ‘Kostenoverzicht SNS Beleggingsrekening’ lees je meer over de kosten van SNS Beleggingsrekening.

Orderuitvoeringsbeleid SNS

Voor het uitvoeren van je beleggingsorders is een orderuitvoeringsbeleid opgesteld.

Goed om te weten
Ben je geboren in de Verenigde Staten of woon je daar (tijdelijk)? Dan kun je geen SNS Beleggingsrekening openen.

Andere belangrijke informatie

Het saldo op je lopende SNS Beleggingsrekening dat niet belegd wordt, valt onder het depositogarantiestelsel. Je beleggingen zelf vallen daar niet onder. Lees meer over de bescherming van het geld op je SNS Beleggingsrekening en bekijk het ‘Informatieblad Depositogarantiestelsel’.

In de ‘SNS Dienstenwijzer’ lees je hoe je contact met ons opneemt, wat je moet doen als je een klacht hebt en meer over het recht van bedenktijd bij een overeenkomst op afstand. Ook vertellen we je in ons ‘Privacy en cookiereglement’ wat we met je gegevens doen en wat we doen om je gegevens te beschermen.

Beleggen voor de lange termijn

Beleggen voor de lange termijn

Lees meer over de kracht van beleggen voor de lange termijn.
Bekijk de fondskoersen

Bekijk de fondskoersen

Ben je benieuwd naar de koersen van onze fondsen? Bekijk het hier.